Ο ανατρεπτικός ZHU κυκλοφόρησε το νέο του single και είναι εθιστικό

Ένας από τους μεγάλους καλλιτέχνες της Αμερικής, έχοντας παρακολουθήσει την εξέλιξη του ήχου της μουσικής σκηνής, καταφέρνει και μας εκπλήσσει με το νέο του dance track. Ο Steven Zhu, γνωστός σε όλους μας με το όνομα ZHU, συνεργάζεται με την R&B τραγουδίστρια Tinashe και μας παρουσιάζει το “Only”, που κυκλοφόρησε από τη δισκογραφική Astralwerks.

Ο ZHU, στα πρώτα βήματα της καριέρας του, προσπαθούσε να κρατήσει τη ταυτότητά του κρυφή, προκειμένου ο κόσμος να εστιάσει στη μουσική του. Μια δοκιμασία αρκετά δύσκολη στη σημερινή εποχή, που όλοι επηρεάζονται από την εικόνα. Φρόντισε να μας το επαληθεύσει με το ‘Faded’, ένα track που κέντρισε το ενδιαφέρον του κόσμου να τον αναζητήσει. Έχοντας πετύχει το σκοπό του, μας αποκαλύπτει ποιος είναι μαζί με το Album ‘Generationwhy’, το οποίο έφτασε στη πρώτη θέση των US Dance Charts.

Ο καλλιτέχνης μας προϊδέασε για το νέο του track με διάφορα βίντεο στο Instagram. Στο ένα μας έκανε ένα μικρό tease για την εικόνα του video clip και ένα βίντεο για τη μουσική, ενημερώνοντας μας για το ντεμπούτο του ‘Only’ με ένα DJ Set στο Luminosity Gaming μέσω Twitch.

Ακούγοντας το κομμάτι, την αρχή τη κάνει ένα πιάνο με το όνομα Rhodes, παίζοντας τη βασική μελωδία του κομματιού, που θα τη χαρακτηρίζαμε αρκετά αισθησιακή. Τη συνέχεια τη κάνουν τα vocals του ZHU, έχοντας αυτή τη ρομποτική χρειά, που σίγουρα κάποιοι θα αναρωτιέστε πώς γίνεται. Το autotune είναι η κύρια απάντηση. Τίποτα δεν υστερή από το drop, να εξωτερικεύσει την ενέργεια του κομματιού όπως sytnhs, bass και τα drum στοιχεία. Χαρακτηριστικά είναι τα vocals της Tinashe, να εκδηλώνουν ένα R&B ύφος στο κομμάτι.

Μπορείτε να ακούσετε το ‘Only’ από ZHU featuring Tinashe που κυκλοφόρησε από την δισκογραφική Astralwerks παρακάτω. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα !

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday_gr

Comments

You may also like...