Ακούστε το νέο single των CamelPhat λίγο πριν την κυκλοφορία του album τους

Λίγο πριν την κυκλοφορία του album τους, οι CamelPhat ανακοίνωσαν το pre-order μαζί με την κυκλοφορία ενός νέου single μαζί με τον Will Easton, που ονομάζεται ‘Witching Hour’.


Ακούγοντας το ‘Witching Hour’ και κρίνοντας από τον τίτλο του αλλά και τον τίτλο του album που ονομάζεται ‘Dark Matter’, θα μπορούσαμε να το θεωρήσουμε άτυπα ως την εισαγωγή ή αλλιώς την “πρώτη γεύση”. Η dark ατμόσφαιρα “χτίζεται” σιγά σιγά μόλις από τα πρώτα δευτερόλεπτα, ξεκινόντας με ψιθυριστά vocals και το bassline που όσο εξελίσεται όλο και δυναμώνει. Με progressive ήχους και μελωδίες που αναπτύσονται περισσότερο από το δεύτερο verse μέχρι το drop, το ‘Witching Hour’ καταφέρνει να σε παρασσύρει στο ρυθμό του.


Το πολυαναμενώμενο album, του supersta duo, θα κυκλοφορήσει στις 30 Οκτωβρίου και θα περιλαμβάνει 21 κομμάτια, στα οποία περιλαμβάνονται και προηγούμενες επιτυχίες διασκευασμένες σε ‘Dark Matter’ εκδοχές, όπως ‘Cola’, ‘Breathe’ και ‘For A Feeling’. Οι CamelPhat έχουν ήδη προγραμματίσει κάποιες ημερομηνίες για το ‘Dark Matter Tour’ στο Ηνωμένο Βασίλειο με περίπου τα μισά shows να έχουν εξαντληθεί, ενώ ανακοίνωσαν πρόσφατα την εμφάνισή τους στο Creamfields του 2021.


Μπορείτε να ακούσετε το ‘Witching Hour’ των CamelPhat και Will Easton παρακάτω και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday_gr

Comments

You may also like...