Wild!:Το underground chic Club στο Kολωνάκι!

Στην σημερινή Αθήνα δυστυχώς είναι μετρημένα στα δάχτυλα του ενός  χεριού τα μέρη που μπορείς να πας και να ακούσεις καλή ηλεκτρονική μουσική. Ένα λοιπόν από αυτά είναι το Wild! στο Κολωνάκι.

Το Wild! είναι  μία συνέχεια ας πούμε του Playground και  του καλοκαιρινού Terraza , είναι εκεί  που τα πράγματα αγριέυουν μουσικά. Ο manager του μαγαζιού και  DJ/Producer  Viton μας  μίλησε γενικά για την μουσική και που αποσκοπεί αυτό το νέο δημιούργημα.

Καλησπέρα Viton και  χρόνια πολλά! Πόσα χρόνια εργάζεσαι σαν DJ και  πότε ήταν η πρώτη σου επαφή με την ηλεκτρονική μουσική; 

Καλησπέρα,χρόνια πολλά σε όλους με υγεία και καλές μουσικές.Είμαι στον χώρο ενεργά 17 χρόνια πλέον ως  DJ, παραγωγός,promoter και manager Club.H πρώτη μου επαφή ήταν σαν άκουσμα από τις κασέτες ενός θείου μου που ήταν λάτρης του Jean Michelle Jarre αλλά σαν Clubber ξεκίνησα σχετικά αργά. Τα δύο πρώτα μου events ήταν οι Liquid στο Αμφιθέατρο και Danny Tenaglia στο King Size.Το global underground Athens του Danny Tenaglia ολοκλήρωσε την μετάβαση μου στην ηλεκτρονική μουσική!

Πως βλέπεις γενικά την μουσική στην Ελλάδα και αν υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης; 

Αν εννοείς την ηλεκτρονική, τα πράγματα είναι μέτρια ως κακά σε σχέση με το εξωτερικό.Πολύ φαγωμάρα, εγωισμοί,ίντριγκες και κόντρες για μία πίτα πολύ συγκεκριμένη και δυστυχώς μικρή.Το κοινό για την Αθήνα που είναι η πρωτεύουσα είναι δυσανάλογα μικρό με τον πληθυσμό της.Αν πάλι εννοείς την Ελληνική, όλα κομπλέ.Μπουζούκια Rules!

Ο Έλληνας τελικά δεν μπορεί  χωρίς  τα Ελληνικά του; 

Όλη η γενιά του Fame Story και του Greek Idol μεγάλωσε και θέλει να βγει.Η ηλεκτρονική σκηνή έχασε μία γενιά από την τηλεόραση και τα media.Tο Lifestyle στην Ελλάδα προωθεί μόνο τα συγκεκριμένα πρότυπα και δεν λείπουν από την Ελλάδα που γέννησε Βαγγέλη Παπαθανασίου.Tα ηλεκτρονικά πρότυπα απλά δεν πουλάνε και δεν προβάλλονται.

Το Terraza αποτελεί ένα από τα must club του καλοκαιριού και συνεχίζει κάθε χρόνο με μεγάλη επιτυχία. Που οφείλεται αυτό; 

Είναι μακράν το καλύτερο μας project. Φέτος κλείνει 5 χρόνια σαν Brand!Οφείλεται σαφώς στο βάρος που έχουμε δώσει στην ποιότητα ήχου με τον απίστευτο Οδυσσέα Κοκκινάκη και τα Function One ηχεία του, στο κλίμα χαράς του καλοκαιριού,στη μουσική κατεύθυνση του σε πιο Tech House καλοκαιρινό ήχο,στο open air αίσθημα του rooftop,στους Guest DJs από το εσωτερικό και εξωτερικό,τέλος φυσικά στο team που το τρέχει είναι πλέον σαν οικογένεια.Επίσης πολύ δυναμικό είναι το πρωινό ξημέρωμα στο terraza.Είναι μία ασύγκριτη εμπειρία που μόνο στο Terraza μπορείς να ζήσεις.Το Terraza συνοπτικά είναι το μεγαλύτερο μικρό μαγαζί της Ελλάδας.

Σε μία τόσο δύσκολη εποχή που διανύουμε σαν χώρα επέλεξες να συμμετέχεις σε κάτι καινούργιο και άγριο για τα δεδομένα της εποχής, το Wild! Πως και πήρες αυτή την απόφαση; 

Το Wild! προέκυψε από την επιθυμία του Δημήτρη Παππά να εκμεταλλευτεί τον χώρο που του ανήκει.Ως πρώην ιδιοκτήτης του Nid ήταν γνώριμος με την σκηνή οπότε η απόφαση ήρθε γρήγορα.Πιστεύω ότι στην σκηνή της Αθήνας λείπει ένα ωραίο ζεστό μαγαζί, όχι απλά σαν συναυλιακός χώρος και για αυτό αποφασίσαμε να το τολμήσουμε.

Τι θέλεις να πετύχεις με το Wild!; 

Να επιστρέψει η σκηνή σε μία  κατάσταση πιο underground αλλά και chic ταυτόχρονα.Το Κολωνάκι είναι μία καλή περίπτωση για κάτι τέτοιο.

Την παραμονή  πρωτοχρονιάς ετοίμασες κάτι ξεχωριστό στο Wild! με τους Neverdogs. Μίλησε μας λίγο για αυτό; 

Η ομάδα playground έχει την τιμή να φιλοξενεί τους Neverdogs για πρωτοχρονιά στο Wild!Τα παιδιά τα έχουμε ξαναφέρει.Είναι top και παίζουν στο Music On στην Ibiza.Είναι από τα πιο Hot ονόματα στην σκηνή αυτή στην στιγμή στην Tech House.Σας περιμένουμε μαζί με τους John Tsamis,Always Late,Antoni Bios και Nik B να γιορτάσουμε μαζί.

Βρείτε το Wild! στο Facebook για να ενημερώνεστε:https://www.facebook.com/wildathens και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

Comments

You may also like...