Το νέο ντοκιμαντέρ ”What We Started” θα είναι ο ορισμός της ηλεκτρονικής μουσικής!

Κάθε ντοκιμαντέρ που έχουμε δει όσον αφορά την ηλεκτρονική μουσική πάντα μίλαγε για την κουλτούρα και πως είναι η μουσική βιομηχανία. Κανένα δεν έδωσε μια σαφή εξήγηση για το τι ακριβώς είναι η ηλεκτρονική μουσική. Γενικά είναι κάτι αρκετά δύσκολο αφού είναι μία υποκειμενική άποψη αλλά το νέο ντοκιμαντέρ ”What We Started” βρήκε ένα σωστό τρόπο για να λύσει αυτό το πρόβλημα.

Η εταιρεία Bert Marcus Productions δημιούργησε αυτό το ντοκιμαντέρ που θα μιλάει για την ιστορία της ηλεκτρονικής μουσικής και πως ήταν τα παλαιότερα χρόνια και για το underground vibe που υπήρχε στο σήμερα και την επιτυχία που λέγεται EDM. Από τα μικρά Clubs στα τεράστια festivals και στις γεμάτες αρένες με 40,000 θεατές. Από τον Frankie Knuckles στους Dimitri Vegas & Like Mike. Να πούμε ότι πως σε πρόσφατη μελέτη η βιομηχανία της ηλεκτρονικής μουσικής ανέρχεται στα 7,4 δισεκατομμύρια δολάρια. Για να έχουμε μία ολοκληρωμένη εικόνα αρκετοί superstars DJs / Producers από όλα τα είδη μιλάνε σε αυτή την ταινία όπως Steve Angello, David Guetta, Tiesto,Afrojack,Paul Oakenfold, Seth Troxler, Ed Sheeran και Usher. Ο Martin Garrix και o Carl Cox θα είναι οι πρωταγωνιστές του.

Η ταινία πρόκειται να είναι μία σύγκρουση των παλιών DJs / Producers με την νέα γενιά και πόσο διαφορετικά είναι τα πράγματα σε σύγκριση του τότε με το σήμερα. Χαρακτηριστικά ο David Guetta απευθύνεται στον Martin Garrix λέγοντας του πως ”έκανες μέσα σε δύο χρόνια ότι κάναμε εμείς σε δέκα.Εκεί που ήσουν στον δωμάτιο σου ξαφνικά παίζεις μπροστά σε χιλιάδες ανθρώπους”. Αντίθετα ο Seth Troxler επισημαίνει ”πως γίνεται ένα παιδί 17 χρονών να είναι το πρόσωπο της ηλεκτρονικής μουσικής”. ταινία έκανε πρεμιέρα στις 15 Ιουνίου στο Los Angeles. Από όποια πλευρά και να βρίσκεσαι το ”What We Started” είναι μία ταινία για όλους τους fans της ηλεκτρονικής μουσικής.

Δείτε παρακάτω το trailer του ”What We Started” και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

Like Us:https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

Comments

You may also like...