Το νέο διαμάντι της Μυκόνου ονομάζεται VOID !

Το καλοκαίρι έφτασε και επίσημα πλέον και ένα από τα πιο όμορφα και καλοσχεδιασμένα Club της χώρας μας ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του για το δεύτερο χρόνο λειτουργίας του σε λίγες μέρες. Συγκεκριμένα στις 7 Ιουλίου. Το VOID Mykonos είναι το Club που έλειπε από το νησί του Αιγαίου.

Αρχιτεκτονικα σχεδιασμένο από τον Δημήτρη Τσιγκο, το VOID Mykonos συνδυάζει το elegant στοιχείο μαζί με το minimal.Για όσους δεν γνωρίζουν και έχουν επισκεφθεί παλαιότερα την Μύκονο βρίσκεται στο χώρο του Space NightClub. Όμως με ένα τελείως διαφορετικό look πιο stylish, που κυριαρχεί το χαρακτηριστικό γνώρισμα των Κυκλαδίτικων νησιών. Δηλαδή το άσπρο της πέτρας.Ο Δημήτρης Τσίγκος πρόσθεσε πως ” Το VOID δημιουργήθηκε από μια ομάδα ανθρώπων που ήθελαν να δημιουργήσουν κατι εγχώριο και αληθινό ! ”

Φέτος το VOID θα είναι πλήρως εξοπλισμένο με τα Function One, τα καλύτερα ηχεία που υπάρχουν στην αγορά για να προσφέρουν ένα μοναδικό Club ήχο.  Μπορεί να είναι αυτός ο δεύτερος χρόνος λειτουργίας του αλλά στην ουσία φέτος θα είναι η επίσημη έναρξη, αφού πέρυσι ήταν μια πρώτη γνωριμία για ελάχιστο χρονικό διάστημα.  Πριν λίγο καιρό ανακοίνωσε την πρώτη φάση του φετινού Line Up με αρκετά εντυπωσιακά ονόματα  της underground  ηλεκτρονικής μουςικης να είναι μέσα σε αυτό όπως Maceo Plex, Black Coffee, AME και Guy Gerber και ο δικός μας DJ Angelo. Που θα βρεθεί και στο Hi Ibiza μαζί με τον Black Coffee.

Ο Resident DJ θα είναι ο νεαρός Liva K που πριν λίγο διάστημα τον είχαμε φιλοξενισει και μιλήσαμε μαζί του λόγω του ότι βρέθηκε στη θέση νούμερο 22# στις πωλήσεις της Nu Disco στο Beatport. Επίσης  οι DJ Pappa, Da Mike και Jojo.

Μπορειτε παρακάτω να δειτε ολόκληρη την πρώτη φάση του Line Up από τους DJs / Producers που θα εμφανιστούν στο VOID. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα events βρείτε το στο facebook και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

VOID:https://www.facebook.com/voidmykonos/

Like Us:https://m.facebook.com/dancetoday.gr/

Comments

You may also like...