Ακούστε το νέο club banger των Vintage Culture & James Hype

Οι Vintage Culture & James Hype ένωσαν τις δυνάμεις τους για το νέο house banger collab τους, ‘You Give Me A Feeling’ .

Ένα αναπάντεχο collaboration που δεν περιμέναμε να δούμε και δεν γνωρίζαμε ότι θέλουμε. Ο James Hype αναφέρθηκε για την σημασία αυτής της συνεργασίας και πως ούτε ο ίδιος το περίμενε να συμβεί. Το track ξεκίνησε το 2020 και η ιδέα ήταν του James Hype ακούγοντας μουσική του Vintage Culture. Εκείνη την περίοδο οι δύο artists δεν γνωριζόντουσαν και βρέθηκαν να παίζουν στο slamfm όπου εκεί είδε τον Lukas (Vintage Culture ) να παίζει ένα από τα κομμάτια του. Ο James το έκανε repost και του έστειλε DM για να τον ευχαριστήσει. Έτσι ξεκίνησαν να μιλάνε για να φτάσει να του στείλει τα stems από το ‘You Give Me A Feeling’.

Ο Vintage Culture αποτελεί ένα από τα πιο καυτά ονόματα στον κόσμο της ηλεκτρονικής μουσικής αυτή τη στιγμή. Είναι ο δημιουργός του ‘Love Tonight’ Remix μαζί με τον Kiko Franco που παίζεται παντού και είναι αναμφίβολα το Rmx της χρονιάς. Πολλά releases στην Defected, πάρα πολλά sold out shows και συνεχώς νέα μουσική τον καθιστούν το πιο hot house artist. Ο Vintage Culture εκτός από εξαιρετικός παραγωγός με πλούσιο ταλέντο, είναι και ένας τρομερός DJ με καταπληκτική ροή και επιλογή κομματιών/edits. Το 7ωρο set του στο Space Miami νωρίτερα αυτή τη χρονιά μπορεί να το αποδείξει.

Από την άλλη ο James Hype είναι ίσως ο καλύτερος mixing skills DJ στον πλανήτη. Είναι γνωστός για την άψογη τεχνική του κατάρτιση με τα cdjs και να μπορεί να παίζει με 3-4 κανάλια ταυτόχρονα με αποτέλεσμα να δημιουργεί μοναδικά live edits. Αυτή η συνεργασία με τον Vintage Culture είναι κάτι που δεν σας κρύβουμε δεν περιμέναμε να δούμε και να είναι τόσο καλή. To ‘Give Me A Feeling’ είναι το απόλυτο club record, που θα το βάλεις και θα ξεσηκώσεις το κοινό. Τα drops του συνδυάζουν στοιχεία από  house & progressive house και συνθέτουν ένα άριστο κομμάτι γεμάτο ενέργεια και club vibe.

Μπορείτε να ακούσετε το ‘You Give Me A Feeling’ των Vintage Culture & James Hype παρακάτω και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα !

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday_gr

Comments

You may also like...