Είναι αυτό το τέλος για το Ultra Music Festival ;

Μία πολύ δυσάρεστη είδηση ανακοινώθηκε χθες από τους ιθύνοντες του Ultra Music Festival στο Μαϊάμι αφού πλέον δεν θα βρίσκεται στο Bayfront Park.

Η επιτροπή του Μαϊάμι ανακοίνωσε ομόφωνα να σπάσει το συμβόλαιο με το Ultra Music Festival και να φύγει από τον ιστορικό αυτό χώρο του Bayfront Park. Από χθες το βράδυ η είδηση αυτή έχει συνταράξει τον κόσμο της ηλεκτρονικής μουσικής και τι σημαίνει αυτό για το μεγαλύτερο Festival του κόσμου και ποια θα είναι η συνέχεια ;

Πριν λίγες ημέρες το Ultra Music Festival ανακοίνωσε την κυκλοφορία για τα εισιτήρια για το 2019 όμως αρκετοί είναι δυσαρεστημένοι με αυτή την ανακοίνωση και ζητούν τα χρήματα τους πίσω. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει αυτή την στιγμή το Ultra Music Festival είναι πως πρέπει να προσφέρει ένα ικανοποιητικό συμβόλαιο για τους κατοίκους που βρίσκονται κοντά στο Bayfront Park αφού παραπονιούνται για την ηχορύπανση την πάρα πολύ κίνηση που επικρατεί κατά την διάρκεια του Miami Music Week. Επίσης ικανοποιητικούς όρους και για την επιτροπή του Μαϊάμι που τους ενοχλεί το γεγονός ότι η παραγωγή του Ultra δεν είναι τόσο φιλανθρωπική με όλα αυτά τα χρήματα που κερδίζουν κάθε χρόνο.

Αυτή την στιγμή το ερώτημα που τίθεται είναι θα γίνει η 21η χρονιά για το Ultra Music Festival και αν ναι που θα βρίσκεται ; Προς το παρόν το Ultra Music Festival με μία ανακοίνωση αναφέρει πως κοιτάζουν να πραγματοποιηθεί κανονικά το Festival τις υπάρχων ημερομηνίες. Δηλαδή 29 – 31 Μαρτίου.

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση του Ultra Music Festival σχετικά με την απόφαση να μην διεξάγετε πλέον στο Bayfront Park και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα !

Dance With Us:https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

Comments

You may also like...