Το Ultra Music Festival επιστρέφει στο Bayfront Park

Tο Virginia Key αποδείχτηκε πως ήταν μία μικρή παρένθεση αφού το Ultra Music Festival στο Μαϊάμι θα επιστρέψει ξανά στο σπίτι του, το Bayfront Park !

Οι διοργανωτές του Ultra δεν υπολόγιζαν να αλλάξουν τόσο σύντομα πάλι τοποθεσία όμως για περιβαλλοντικούς αλλά και για άλλους λογούς που θα επηρέαζαν το φεστιβάλ αναγκάστηκαν να μπουν στη διαδικασία αναζήτησης νέας τοποθεσίας. Παρόλο που στις 27 Σεπτέμβρη, 2018 τα μέλη της επιτροπής της πόλης του Μαϊάμι είχαν ψηφίσει τη διακοπή της λειτουργίας του φεστιβάλ στο Bayfront Park, φαίνεται να άλλαξαν γνώμη και αποφάσισαν πως το 2020 το Ultra Music Festival θα διεξαχθεί στο Bayfront Park.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το Ultra Miami αλλάζει τοποθεσία και επιστρέφει πίσω αφού απ το 2006 το φεστιβάλ διεξήχθη στο Bicentennial Park για έξι συνεχή έτη και το 2012 επέστρεψε στο Bayfront Park. Πριν λίγες μέρες ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα εισιτήρια του Ultra Music Festival που θα γίνει στις 20,21 και 22 Μαρτίου, 2020, το σύνθημα είναι #BACKTOBAYFRONT και περιμένουμε τις επόμενες ανακοινώσεις.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

dance with us:https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

dancetonight spotify:https://spoti.fi/2WLWyKQ

Comments

You may also like...