Το Ultra Music Festival κυκλοφόρησε το συγκλονιστικό του Aftermovie

Ένα από τα πιο γνωστά και μεγαλύτερα Dance Festivals παγκόσμια κυκλοφόρησε το Aftermovie και είναι φαντασμαγορικό.Ο λόγος για το Ultra Music Festival στο Μαιάμι. Το Ultra Music Festival ξεκίνησε πριν 19 χρόνια από την πόλη του Μαιάμι και σήμερα υπάρχουν πάνω από 20 Ultra Festivals ανά τον κόσμο. Όσα όμως και να υπάρχουν κανένα δεν μπορεί να συγκριθεί με το νούμερο ένα!

Για το 19ο έτος, το Ultra Music Festival ανέλαβε το Bayfront Park στο Μαϊάμι για ένα Σαββατοκύριακο με απίστευτη μουσική, εκπληκτικά σχέδια σκηνής και εκατοντάδες χιλιάδες ανυπόμονους ravers. Tώρα, 6 μήνες αργότερα, το επίσημο aftermovie για το Ultra Miami βρίσκεται εδώ με εκπληκτική 4K και μας προϊδεάζει για το 2018.

Όπως ίσως έχετε ήδη συνειδητοποιήσει, το επόμενο έτος θα είναι η 20ή επέτειος του Ultra και είναι σίγουρο ότι θα είναι διαφορετικό από κάθε χρόνο πριν από αυτό. Εν τω μεταξύ, ξαναζήστε το 2017 με το επίσημο aftermovie.Mπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια για το 2018 στο παρακάτω Link. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

Εισιτήρια:https://ultramusicfestival.com/tickets/miami/ 

Tracklist

Track 01: DJ Licious – Calling (Zonderling Remix)
Track 02: Zonderling feat. Mingue – Remedy
Track 03: MAXIMALS, Bout & Sovth – Fall In Line (ft. Nino Lucarelli)
Track 04: Tchami – Adieu
Track 05: Joyryde – Hot Drum
Track 06: Malaa – Diamonds
Track 07: Friend Within & Kideko – Burnin’ Up
Track 08: Fisher – Ya Kidding
Track 09: Camelphat & Elderbrook – Cola
Track 10: Wehhba – Awkward Vacation
Track 11: Axwell & Ingrosso – Dream Bigger
Track 12: Martin Garrix – Pizza

Comments

You may also like...