Τούρτα – έκπληξη για τον Steve Aoki στο Dim Mak Party

Από το φετινό party γενεθλίων του Steve Aoki δεν έλειπε η ειρωνεία. Μία ακόμα τυπική περίσταση, που συμπεριλάμβανε όλα τα χαρακτηριστικά που έχουν τα lives του, αναδείχθηκε σε ένα ξέφρενο party που σίγουρα θα μείνει αξέχαστο τόσο στο κοινό που βρέθηκε εκεί, όσο και στον ίδιο το Αμερικάνο μουσικό.

Είναι γνωστό ότι στο Steve αρέσει να πετάει τούρτες στο κοινό και να το παροτρύνει να κάνει τα πιο τρελά πράγματα που θα του καρφωθούν στο μυαλό. Μέσω αυτού του “παιχνιδιού” όμως έχει αφήσει την υπογραφή στη σκηνή της ηλεκτρονικής μουσικής. Ο 39χρονος καλλιτέχνης “αναβίωσε” το θεσμό με τις τούρτες την περασμένη Τρίτη, με αφορμή την 20ή επέτειο του Dim Mak Party, προκαλώντας πανικό στο club και τους θαυμαστές που ήρθαν να τον απολαύσουν. Το Dim Mak ήταν το πιο ζωντανό studio του Los Angeles εκείνη τη βραδιά.

Αποκορύφωμα του party αποτέλεσε η στιγμή που κάποιος έριξε μια τούρτα στον καλλιτέχνη, ενώ, την ίδια ακριβώς στιγμή σταμάτησε η μουσική που έπαιζε στο background. Παρακάτω μπορείτε να δείτε την τολμηρή αυτή πράξη που απαθανατίστηκε στο video από την έμπειρη ομάδα του TMZ.

Steve Aoki — Happy Birthday Cake Throw Backfires, Stops Party

Κάτι που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι μεταξύ άλλων γιορτάστηκε και η πολύχρονη λειτουργία του Dim Mak. Είναι πραγματικά άξιο θαυμασμού, αν μάλιστα λάβουμε υπόψιν το άστατο κλίμα που επικρατεί στη μουσική βιομηχανία τα τελευταία χρόνια. Ο Steve Aoki έχει βοηθήσει να βρεθούν στο προσκήνιο μεγάλα ονόματα της EDM όπως οι Bloc Party και οι The Chainsmokers, που έχουν αναδείξει τη συγκεκριμένη μουσική και την έχουν εξυψώσει στο σημείο που βρίσκεται σήμερα.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα.

Comments

You may also like...