Τα 5 tracks που σημάδεψαν το 2017

Το 2017 ανήκει στο παρελθόν και έχουμε υποδεχθεί το νέο έτος αλλά ποια ήταν τα tracks που ακούστηκαν πιο πολύ την χρονιά που μας πέρασε. Μερικά σίγουρα θα τα ακούσατε σε πολλά ραδιόφωνα, DJ Sets και Clubs. Άλλα θα παίχτηκαν από πάρα πολλούς DJs και τα χρησιμοποιούσαν σε όλα τα DJ Sets τους. Ας δούμε ποια ήταν αυτά τα 5 tracks.

Camelphat & Eldebrook – Cola 

Αδιαμφισβήτητα είναι ίσως και το track της χρονιάς. Το ”Cola” κυριάρχησε το 2017 και το ακούσαμε παντού. Έφτασε να κερδίσει και υποψηφιότητα για Grammy Award. Οι Camelphat & Elderbrook κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα μοναδικό single που είναι underground να γίνει ένα mainstream hit.

 

Axwell /\ Ingrosso – More Than You Know 

Οι δύο Σουηδοί κυκλοφόρησαν το πιο μεγάλο radio hit για το 2017. Στο Spotify το ”More Than You Know” ήταν το καλύτερο dance track με τα περισσότερα plays. Μετράει σχεδόν 200 εκατομμύρια views στο Youtube και συνεχίζει.

 

Detlef feat Ossey James – Swagon 

Ο Έλληνας Detlef κυκλοφόρησε το 2017 το ”Swagon”, ένα track που το υποστήριξαν όλοι οι DJs / Producers ανεξαρτήτων ειδών. Από τον Marco Carola μέχρι το Kryder, Mark Knight. Ο Detlef δημιούργησε ένα single που μπορούσαν όλοι οι DJs να χρησιμοποιήσουν στα sets του ανεξαρτήτου είδους. Θα το άκουγες σε ένα Techno set,Tech House, House. Το 2017 πρέπει να ήταν μία καλή χρονιά για τον Detlef.

 

Age Of Love – Age Of Love ( Solomun Renaissance Remix ) 

O Solomun δημιούργησε αυτό το remix στο κλασσικό κομμάτι των Age Of Love που κυκλοφόρησε στην δεκαετία του 90. Ο Βόσνιος παραγωγός το έφερε πιο κοντά στο δικό του ύφος και στο δικό του underground ρυθμό. Βρέθηκε στην πρώτη θέση του Beatport σε όλες τις κατηγορίες για αρκετό χρονικό διάστημα. Το ”Age Of Love” ήταν και αυτό κάτι που ακούστηκε πολύ το 2017.

 

Kryder & Erick Morillo – Waves 

Ο Βρετανός Kryder και o Κολομβιανός θρύλος της ηλεκτρονικής μουσικής Erick Morillo κυκλοφόρησαν την συνεργασία τους και το αποτέλεσμα ήταν κάτι ξεχωριστό. Το ”Waves” στιγμάτισε την περασμένη χρονιά. Αν και κυκλοφόρησε σχετικά αργά αφού ήταν στα μέσα του Αυγούστου η απήχηση που εξέλαβε ήταν σε αρκετά μεγάλο βαθμό και αρκετούς να το χαρακτηρίζουν ως το καλύτερο release του 2017.

 

Αυτά ήταν τα 5 tracks που ακούστηκαν αρκετά το 2017. Ας ελπίσουμε πως το 2018 θα είναι ένα ακόμη καλύτερο μουσικό έτος. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα !

Dance With Us:https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

 

Comments

You may also like...