Δείτε την λίστα με τους Top 101 Producers σύμφωνα με το 1001Tracklist

Το 1001tracklist αποκάλυψε την λίστα με τους top 101 producers για το 2018. Αυτή η λίστα βασίστηκε στα στατιστικά του δημοφιλές site και όχι σε ψήφους.

Για όσους δεν γνωρίζουν, το 1001tracklist είναι ένα site το οποίο ενημερώνει τις tracklist από τα sets των  DJs / Producers. Για παράδειγμα εάν ψάχνετε ένα track που ακούσατε από ένα set του Eric Prydz μπορείτε να μπείτε στο 1001tracklist να ψάξετε το συγκεκριμένο set και να βρείτε το track που θέλετε.

Αυτή η λίστα βασίστηκε στις tracklist των DJs / Producers που παίξανε περισσότερο τα tracks κάποιου καλλιτέχνη. Από αυτή την καταμέτρηση βγήκε και η σχετική λίστα. Νικητής και producer του 2018 αναδείχθηκε ο Don Diablo. Στην δεύτερη θέση εμφανίστηκε ο Skrillex και στην τρίτη ο Axwell. Την πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν οι CamelPhat στην τέταρτη θέση, ο Hardwell στην πέμπτη, στην έκτη ο Tiesto, o Sebastian Ingrosso στην έβδομη, στην όγδοη ο Diplo, ο Martin Garrix στην ένατη και στην δέκατη θέση ο Avicii.

Δείτε  στο παρακάτω Link ολόκληρη την λίστα των top 101 producers για το 2018 από το 1001tracklist και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα !

Dance With Us:https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

Top 101 Producers 2018:https://bit.ly/2yQ70Hp

 

Comments

You may also like...