Η ψηφοφορία για το DJ Mag top 100 ξεκίνησε !

Ο διαγωνισμός για την ανάδειξη των 100 καλύτερων DJ του κόσμου από το περιοδικό DJ Mag μόλις άνοιξε. Φέτος όμως το γνωστό περιοδικό ανακοίνωσε κατι διαφορετικό και ευχάριστα καλο. Την συνεργασία του με τον οργανισμό της UNICEF έτσι ώστε να βοηθήσουν αυτούς που έχουν πραγματικά ανάγκη.

Τα τελευταία χρόνια το DJ Mag και ειδικά αυτή η ψηφοφορία για τους top 100 έχει δεχτεί πολλές κακές κριτικές. Για το γεγονός πως πλέον είναι ένας διαγωνισμός αναγνωρισιμότητας μετά και την ανάδειξη των Dimitri Vegas & Like Mike η αλλιώς τους ” iPad brothers” το 2015. Τον επόμενη όμως χρόνια ο νεαρός Martin Garrix πήρε την πρώτη  θέση και έγινε ο νεότερος νικητής του θεσμού. Η αλήθεια είναι πως γενικά ο διαγωνισμός αυτός έχει χάσει το κύρος του και τον σεβασμό του όταν πριν κάποια χρόνια οι top 100 DJs ήταν τελείως διαφορετικοί από τους σημερινούς.   Φέτος θέλει να δείξει στον κόσμο την μεγαλύτερη εικόνα της μουσικής που πάνω από όλα είναι να ενώνει τον κόσμο και να τον βοηθάει.

 

Πριν λίγο καιρό ανακοίνωσε τα top 100 Clubs με το Space Ibiza να είναι πάλι του νούμερο 1# αν και πλέον έχει κλείσει και ονομάζεται Hi Ibiza. Μπορείτε παρακάτω να δώσετε την δίκη σας ψήφο για τον ποιον θέλετε να δείτε να είναι μέσα στους top 100 DJs και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

Like Us:https://m.facebook.com/dancetoday.gr/

Vote:https://top100djsvote.djmag.com/

Comments

You may also like...