Το ‘Toolroom House Party’ θα είναι το καλοκαιρινό soundtrack σας

Tο house label φαινόμενο και δισκογραφική του Mark Knight, η Toolroom Records δεν απογοητεύει ποτέ το κοινό της και ξέρει να του προσφέρει απλόχερα νέα μουσική μέσα από compilation albums. Αυτή τη φορά παρουσιάζει το album με τίτλο ‘Toolroom House Party’ που ήρθε για να συνοδεύσει το καλοκαίρι όλων με κάποια από τα μεγάλα house και techno hits της Toolroom.


Άτυπα θα μπορούσαμε να το ονομάσουμε ως ένα massive καλοκαιρινό sampler της Toolroom, αφού περιέχει 80 κομμάτια και μεταξύ αυτών τα 20 είναι καινούργιες κυκλοφορίες. Το album περιέχει τρία DJ mixes από DJs/παραγωγούς, τον Dombresky, που κυκλοφόρησε πρόσφατα το ‘Stronger’ μαζί με τον Boston Run, τον KC Lights, με την τελευταία Toolroom κυκλοφορία του να είναι το ‘You & Me’ και τελευταίο τον Ben Remember, όπου μεταξύ των πολλών κυκλοφοριών του στην συγκεκριμένη δισκογραφική η τελευταία του κυκλοφορία ονομάζεται ‘The Unloved’. Η μουσική ποικιλία του album είναι αρκετά μεγάλη και κυμαίνεται από disco και funk house μέχρι tech house και techno, με κομμάτια από ονόματα όπως Mark Knight, Jack Back, Tom Staar, Nic Fanciulli, Cloonee, PAX, Boston Run, Harvey McKay κ.ά.


Ονόματα όπως Alex Preston, Fish From Japan, LEFTI, Tough Love, Marc Volt κ.ά. συμμετέχουν στο album με νέες κυκλοφορίες. Με συνολικά 20 νέα κομμάτια, η Toolroom ανανεώνει τον κατάλογο της και συνεχίζει να προσφέρει το vibe που όλοι ξέρουμε. Ανάμεσα στις νέες κυκλοφορίες περιλαμβάνεται και το κομμάτι ‘Closure’, από τον Έλληνα παραγωγό GIORG σε συνεργασία με τον Santez. Το ‘Closure’ είναι ένα tech house banger με αρκετά moving bassline, techy drumset και ατμοσφαιρικά voxes.


Το soundtrack του καλοκαιριού από την Toolroom Records με τίτλο ‘Toolroom House Party’ κυκλοφόρησε και μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday_gr

Comments

You may also like...