Η Tomorrowland ανακοίνωσε το timetable !

Μόλις 18 ημέρες έχουν απομείνει για την έναρξη της Tomorrowland 2018 και έφτασε η στιγμή να δείτε όλα τα set times για να προετοιμαστείτε.

Με 16 stages κάθε μέρα του festival, τρεις μέρες από 20 – 22 και άλλες τρεις 27 – 29 η προοπτική να περιοριστείτε σε ένα ένα μόνο stage ή σε λίγους μόνο καλλιτέχνες είναι αρκετά δύσκολη. Τώρα όμως με το timetable θα έχετε την δυνατότητα να φτιάξετε το πρόγραμμα σας και να δείτε όλους τους καλλιτέχνες που θέλετε χωρίς να χάσετε κάποιον.

Η Tomorrowland έχει αποδείξει πως είναι πολύ λεπτομερής σε όλο τον σχεδιασμό της και δεν αφήνει τίποτα αναπάντητο ούτε στο timetable. Η ανακοίνωση ολόκληρου του timetable είναι σαφής για όλους και πλήρως αναλυτική με κάθε μέρα ξεχωριστά, κάθε stage χωριστά και όλες τις ώρες.

Πολλά stages, πολλοί καλλιτέχνες και πάρα πολύ μουσική περιμένει όποιον θα επισκεφτεί την Tomorrowland 2018. Axtone, Refune, Pryda Arena, SmashTheHouse, Sexy By Nature,  Drumcode είναι μερικά από τα stages που ξεχωρίζουν. Axwell /\ Ingrosso, Steve Angello, Pryda, Adam Beyer, Carl Cox, Martin Garrix, Hardwell, Alesso, Fatboy Slim, Sunnery James & Ryan Marciano, Joris Voorn, Armin Van Buuren, Tiesto, Don Diablo, Richie Hatwin και πάρα πολλοί ακόμη θα βρίσκονται στην Tomorrowland 2018 που όπως όλα δείχνουν θα είναι μία από τις καλύτερες χρονιές.

Δείτε στο παρακάτω Link ολόκληρο το timetable με τα set times και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα !

Dance With Us:https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

Timetable:https://bit.ly/2lPuwOx

Comments

You may also like...