Το Digital Festival του Tomorrowland ξεκινάει σε λίγες ώρες

Το Digital Festival του Tomorrowland είναι γεγονός και θα πραγματοποιηθεί 25 και 26 Ιουλίου, “φέρνοντας” κοντά μας την μαγική εμπειρία του περίφημου φεστιβάλ.


Τα live streaming events αποτελούν μια νέα “αναγκαστική” πραγματικότητα που έχει αντικαταστήσει προσωρινά, όπως και σε άλλες τέχνες έτσι και στη μουσική, τα ζωντανά shows, φεστιβάλ και συναυλίες κλπ. Το Tomorrowland ήταν από τα πρώτα φεστιβάλ που ανακοίνωσαν οι διοργανωτές του, την ακύρωση του, παρ’ όλα αυτά κατάφεραν να βρουν μια εναλλακτική λύση για να διεξαχθεί έστω και ψηφιακά. Ένα ολοκληρωμένο διήμερο digital festival, με πλούσιο line up, 8 stages και πρωτοποριακή παρουσίαση ενός interactive γραφικού κόσμου όπου θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το κοινό.

Tomorrowland Around the World | David Guetta

One more day until Tomorrowland 2020. David Guetta is ready to bring his energy to the Mainstage of Tomorrowland – Around the World. Get your ticket now at: tomorrowland.com

Gepostet von Tomorrowland am Freitag, 24. Juli 2020

Ονόματα όπως Martin Garrix, Armin van Buuren, David Guetta, Tiesto, Kolsch, Steve Aoki Nervo και Dimitri Vegas & Like Mike θα πρωταγωνιστήσουν στο mainstage του φεστιβάλ, ενώ συμπεριλαμβάνεται μαζί και η debut live εμφάνιση της Katy Perry. Τα highlights του line up της πρώτης μέρας είναι οι εμφανίσεις των Tale of Us στο Atmosphere stage, Charlotte de Witte στο Core, Jack Back και Eric Prydz στο Freedom stage. Τη δεύτερη μέρα αντίστοιχα ξεχωρίζουν οι εμφανίσεις από Amelie Lens στο Atmosphere και Adriatique στο Core stage.


Σίγουρα η εμπειρία του Tomorrowland The Digital Festival δεν αντικαθιστά την πραγματική festival εμπειρία, όμως μπορεί να φτάσει τουλάχιστον στις οθόνες όλων των φίλων του δημοφιλούς φεστιβάλ που έχουν προμηθευτεί το κατάλληλο εισιτήριο. Η digital έκδοση του Tomorrowland θα μεταδοθεί στις 25 και 26 Ιουλίου και μπορείτε να δείτε ολόκληρο το line up παρακάτω. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday_gr

 

Comments

You may also like...