Η Tomorrowland κυκλοφόρησε το επίσημο trailer για το 2017 !

Το πιο διάσημο Festival του κόσμου, η Tomorrowland κυκλοφόρησε το επίσημο trailer για τη φετινή χρονιά.Amicorum Spectaculum που στα λατινικά σημαίνει ”Εντυπωσιακέ φίλε” θα είναι το θέμα αυτής της χρονιάς.

Στα μέσα του προηγούμενου μήνα είχε κυκλοφορήσει ολόκληρο το Line Up και όλα τα stages που θα υπάρχουν και θα είναι στον ασύλληπτο αριθμό των 69.Περισσότεροι από 1000 καλλιτέχνες θα εμφανιστούν στην φετινή διοργάνωση. Ονόματα όπως Steve Angello, Martin Garrix , Armin Van Buuren , Eric Prydz , Axwell /\ Ingrosso, Alesso, DJ Snake, Adam Beyer, Loco Dice, Richie Hawtin και πάρα πολλοί άλλοι. Μάλιστα οι Έλληνες Playmen και MAD MAC θα είναι εκεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Δυστυχώς δεν υπάρχουν πλέον διαθέσιμα εισιτήρια αφού έγινε Sold Out μέσα σε 40 λεπτά. Κάτι παραπάνω από 200,000 θεατές πρόκειται να παρευρεθούν φέτος.

Artists

Stages

Η φετινή Tomorrowland αναμένεται να είναι η καλύτερη που έχει γίνει ποτέ και ίσως η πιο εντυπωσιακή. Δείτε παρακάτω το επίσημο trailer και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

Tomorrowland Belgium 21-23 και 28-30 Ιουλίου

Like Us:https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

Comments

You may also like...