Ο ήχος της Toolroom μέσα από τη συλλογή ‘This Is Toolroom 2020’

Η Toolroom Records κυκλοφορεί για άλλη μια χρονιά το compilation album της με τίτλο ‘This Is Toolroom 2020’ και μας προϊδεάζει για το τι θα ακολουθήσει στο μέλλον.


Αποτελεί μία από τις κορυφαίες δισκογραφικές εταιρείες στον κόσμο στο είδος της house και tech house και καθόλου τυχαία αν κρίνει κανείς από τις επιτυχίες που έχουν κυκλοφορήσει με την υπογραφή της. Τα τελευταία χρόνια η Toolroom συγκεντρώνει νέα κομμάτια που “έρχονται” κατευθείαν από τα στούντιο μεγάλων παραγωγών για να δημιουργήσουν τη συλλογή ‘This Is Toolroom’. Συγκεκριμένα το ‘This Is Toolroom 2020’ αποτελεί την 5η συλλογή στη σειρά και περιλαμβάνει κομμάτια από Mark Knight, Friend Within, Martin Ikin, Gene Farris, David Tort και πολλούς άλλους.


Με λίγα λόγια είναι ένα μικρό δείγμα από τον ήχο της Toolroom όπου συνεχίζει να ανεβάζει τον πήχη και να πρωτοπορεί. Τα περισσότερα από τα 21 κομμάτια ανήκουν καθαρά στο φάσμα της tech house με δύο εξαιρέσεις να αποτελούν το house track ‘Lorla’ με french house στοιχεία του Friend Within και το κομμάτι ‘Slide Around’ με ένα tribal touch από τον Mason. Στη συλλογή ακούμε επίσης και το νέο single του Mark Knight με τίτλο ‘Mona Lisa’.

https://www.facebook.com/toolroomrecords/videos/1577157599099309/

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη τη συλλογή ‘This Is Toolroom 2020’ παρακάτω και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday_gr

Comments

You may also like...