Ο Agent Greg υποδέχεται τους The Cube Guys στο Dybbuk

Το Σάββατο 11 Νοεμβρίου οι Ιταλοί The Cube Guys έρχονται για πρώτη φορά στο γνωστό dance Club Dybbuk. Μαζί τους ο resident DJ Agent Greg.

Οι The Cube Guys είναι δημιουργοί της Cube Recordings μία από τις πιο καταξιωμένες εταιρείες ηλεκτρονικής μουσικής πάνω στην House και Tech House. Έχουν εμφανιστεί στα μεγαλύτερα και καλύτερα Clubs του κόσμου όπως Pacha Ibiza, Cafe Mambo Ibiza, Guaba Beac Bar  Ως παραγωγοί έχουν κυκλοφορήσει αρκετά επιτυχημένα Original Tracks ή Remixes. Όπως το ”You & Me” μαζί με τον Kryder και το ”Psycho Killer”. Το remix τους στο ”Body” του Marco Santoro το οποίο έχει χρησιμοποιήσει ο Steve Angello για δικό του Edit. Επίσης το mix τους στο ”Mawby” των Miami Dub Machine και το remix τους στο ”Need & Want” του Pagano. Aκόμη έχουν το ακυκλοφόρητο Remix τους στο καλοκαιρινό hit ”Cola” των Camelphat & Elderbrook !

Madness with THE CUBE GUYS' Rework of 'Cola' !!! #Cubed #TheCubeGuys #Ibiza2017

Posted by THE CUBE GUYS on Donnerstag, 24. August 2017

O Agent Greg βρίσκεται ξανά στο booth με τους Ιταλούς αφού πλέον αποτελεί και μέλος της δισκογραφικής του εταιρείας με δύο original singles. Το ”If You Want My Love” που είναι σε συνεργασία με τον Nimo Iero και το ”Body Move” που ήταν σε mix των Ιταλών. O Resident DJ του Dybbuk την περασμένη χρονιά είχε βρεθεί στο Miami Music Week και το Party της Cube Recordings αλλά και στο Blast Athens μαζί με τους δύο Ιταλούς.

THE CUBE GUYS' Madness at BLAST Athens !!!!!!!#TheCubeGuys #Cubed #CubedTour2017

Posted by THE CUBE GUYS on Samstag, 11. Februar 2017

Δείτε παρακάτω το clip των The Cube Guys και τι λένε για την προσεχή τους εμφάνιση το Σάββατο στο Dybbuκ. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα !

Dance With Us:https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

Super excited to come back to Athens! This Saturday THE CUBE GUYS and Agent Greg live at the one and only Dybbuk Club – Greece!#TheCubeGuys #CubedTour #Dybbuk #Athens #AgentGreg #CubeRecordings

Posted by THE CUBE GUYS on Mittwoch, 8. November 2017

 

Comments

You may also like...