Οι Swedish House Mafia επέστρεψαν!

Το περιμέναμε εδώ και αρκετό καιρό και τελικά συνέβη. Η 03 – 25 – 18 πλέον αποτελεί μια ξεχωριστή ημερομήνια στην ιστορία της ηλεκτρονικής μουσικής. Μετά από 5 χρόνια το θρυλικό dance supergroup Swedish House Mafia επέστρεψε στο ίδιος μέρος που μας είχε αποχαιρετήσει. Στο Ultra Music Festival για την 20η επέτειο του για μία εκρηκτική εμφάνιση!

Ο δημιουργός του Ultra μας είχε προειδοποιήσει να περιμένουμε το αναπάντεχο και τελικά αυτό έγινε. Οι Swedish House Mafia εμφανίστηκαν στο Mainstage για να κλείσουν το Ultra Music Festival. Η παραγωγή του Ultra έφτιαξε ένα ξεχωριστό Stage ειδικά για τους Swedish House Mafia. To set ξεκίνησε με το κλασσικό τους τραγούδι ”Miami 2 Ibiza” σε ένα edit με το ”How Do You Feel Right Now”. Η συνέχεια ήταν το ”We Come We Rave We Love” που το χρησιμοποίησαν ως intro track στο One Last Tour το 2013 σε ένα δικό τους Edit. Έπειτα μας γύρισαν αρκετά πίσω στο χρόνο με ένα edit με το remix στο ”Jack U” από τους Steve Angello και Sebastian Ingrosso αλλά και το ”555” πάλι από τους ίδιους. Το συγκεκριμένο track κυκλοφόρησε το 2006 και το ”Greyhound”.

Το set περιείχε πολλά classics από τους ίδιους αλλά και ως solo όπως το ”Leave The World Behind”, ”Show Me Love”, ”Knas”, ”Payback”, ”More Than You Know”. Ακούσαμε επίσης για πρώτη φορά δύο νέα τραγούδια από το album του Steve Angello πάρα πολύ ενδιαφέροντα και μας θύμισαν την περίοδο 2009 – 2011. Χαρακτηριστικό στιγμιότυπο της βραδιάς όταν έπαιξαν το ”Remember” του Steve Angello και στις οθόνες του Mainstage έδειχνε στιγμές των ίδιων από την καθημέρινοτητα τους ως Swedish House Mafia.

Το τέλος που μας επιφύλασσαν οι Swedish House Mafia ήταν το μεγαλύτερο τους dance hit ”Don’t You Worry Child” μαζί με το ”Sweat Disposition” και το ”One”. Οι Swedish House Mafia επέστρεψαν σε μία στιγμή που η ηλεκτρονική μουσική τους έχει ανάγκη. Ήδη πάρα πολλοί καλλιτέχνες της ηλεκτρονικής μουσικής έδειξαν την χαρά τους και τον θαυμασμό τους για την επιστροφή τους. Αυτό που μπορούμε να κρατήσουμε είναι πως δεν ήταν μία μοναδική εμφάνιση. Οι Swedish House Mafia επέστρεψαν. Ο Axwell στο τέλος του set είπε πως αυτή την φορά επέστρεψαν για μία ζωή. Αμέσως το site τους έγινε update και η σελίδα τους στο Facebook άλλαξε εικόνα προφίλ. Η εποχή των Swedish House Mafia ξεκίνησε και πάλι.

 

Δείτε όλη την εμφάνιση των Swedish House Mafia στο Ultra Music Festival και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα !

Dance With Us:https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

Comments

You may also like...