Οι Swedish House Mafia σου δίνουν την ευκαιρία να αποκτήσεις Lifetime Ticket

Οι Axwell, Steve Angello και Sebastian Ingrosso ανακοίνωσαν την περασμένη Παρασκευή πως θα δώσουν όχι 1, ούτε 2 αλλά 33 AAA Lifetime Tickets στους fans τους !

Μετά την συγκλονιστική εμφάνιση των Swedish House Mafia στο Creamfields στο τέλος του show εμφανίστηκε η ημερομηνία 06.09.19. Από εκείνη την στιγμή και έπειτα όλος ο κόσμος της ηλεκτρονικής μουσικής περίμενε ποια θα ήταν αυτή η ανακοίνωση με το μεγαλύτερο ποσοστό να πιστεύει στην κυκλοφορία νέας μουσικής. Συγκεκριμένα το ‘Underneath It All’. Τελικά ήταν κάτι τελείως διαφορετικό. Μπορεί να μην ήταν νέα μουσική που όλοι περιμένουμε να ακούσουμε διακαώς τόσο καιρό αλλά αναμφίβολα και αυτό είναι κάτι πολύ σπουδαίο και δεν μπορούμε να το μειώσουμε.

Δεν είναι κάτι που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε από διάφορους artists και αν έχουμε δει στο παρελθόν σίγουρα δεν ήταν τόσο μεγάλος ο αριθμός. 33 τυχεροί θα έχουν την δυνατότητα να παρευρεθούν σε όλα τα μελλοντικά shows σε οποιαδήποτε θέση επιλέγουν οι ίδιοι, σε όλα τα καταστήματα με merch και σε οτιδήποτε άλλο που έχει να κάνει με τους Swedish House Mafia για πάντα. Η ανακοίνωση των Swedish House Mafia ανέφερε ” Για να γιορτάσουμε την επανένωση των Swedish House Mafia και την τρομερή αφοσίωση των fans μας, σας δίνουμε 33 AAA Lifetime Tickets ”.

Πως μπορείτε να μπείτε στο διαγωνισμό; Είναι πάρα πολύ απλό. Θα μπείτε στο παρακάτω Link και θα συμπληρώσετε τα στοιχεία σας. Το όνομα σας, ένα email σας, χώρα και να γράψετε κάτι για τους Swedish House Mafia. H προθεσμία τελειώνει στις 13 Σεπτεμβρίου. Οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 20 Σεπτεμβρίου. Mείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα !

dance with us:https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

Lifetime Ticket:https://bit.ly/2k7qzaA

Comments

You may also like...