Επίσημο: Οι Swedish House Mafia επιστρέφουν στην Ushuaia Ibiza

Οι Axwell , Steve Angello και Sebastian Ingrosso επιστρέφουν στο White Island για ένα show στις 26 Ιουλίου και όλα δείχνουν πως θα είναι στην Ushuaia Ibiza.

Mέσω των Instagram Stories οι τρεις Σουηδοί ανακοίνωσαν πως ο επόμενος σταθμός θα είναι Ίμπιζα. Μετά από 7 χρόνια οι Swedish House Mafia θα εμφανιστούν ξανά μαζί στο νησί της Ισπανίας αφού η τελευταία εμφάνιση τους ήταν το καλοκαίρι του 2012 στην Ushuaia. Αν και δεν ανακοινώθηκε η τοποθεσία είναι σχεδόν σίγουρο πως θα είναι στην Ushuaia. O Steve Angello το περασμένο καλοκαίρι σε μία εμφάνιση του στο διάσημο club ανακοίνωσε πως θα είναι του χρόνου με τους Swedish House Mafia. Επίσης η Ushuaia είναι το μόνο club που η χωρητικότητα και η διαμόρφωση του μπορεί να στηρίξει ένα show τους.

Η Ίμπιζα δεν θα είναι μόνο ο επόμενος προορισμός των Swedish House Mafia. Αφίσες εμφανίστηκαν στο Σπλιτ της Κροατίας και αυτό ίσως να σημαίνει πως θα εμφανιστούν στο Ultra Europe. Ακόμη αφίσες εμφανίστηκαν και στην Σεούλ της Νότιας Κορέας προϊδεάζοντας για το Ultra Korea. Δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα κάποιο show σε αυτές τις πόλεις ακόμη.

Δείτε το παρακάτω clip με τους Swedish House Mafia και το Residency τους στην Ushuaia Ibiza το 2011 και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα !

Dance With Us:https://www.facebook.com/dancetoday.gr 

Comments

You may also like...