Οι Swedish House Mafia θα παίξουν στο Grand Prix F1 της Σιγκαπούρης

Οι Swedish House Mafia θα παίξουν στις 20 Σεπτεμβρίου στο Grand Prix F1 της Σιγκαπούρης.

Μετά τον Hardwell το 2017 και τον Armin Van Buuren το 2018 έφτασε η στιγμή για τους Swedish House Mafia να κλείσουν το δημοφιλές event. Στο Grand Prix της Σιγκαπούρης θα είναι ακόμη οι Red Hot Chili Peppers, Hans Zimmer, Fat Boy Slim, Muse και πολλοί άλλοι φημισμένοι καλλιτέχνες. Το event διαρκεί 3 ημέρες και το Main Stage έχει χωρητικότητα 65 χιλιάδων.

Axwell , Sebastian Ingrosso και Steve Angello ανακοινώνουν το ένα show μετά το άλλο. Μέχρι στιγμής υπάρχουν 16 επίσημες ημερομηνίες και σίγουρα θα υπάρξουν και άλλες στο μέλλον. Ultra Korea, Ultra Europe, Zurich Openair, Frequency Festival, Weekend Festival, Tinderbox, Lollapalouza Berlin είναι μερικά από Festivals που θα εμφανιστούν. Οι φήμες πως θα κλείσουν το πρώτο weekend ή το δεύτερο στην Tomorrowland είναι πιο έντονες από ποτέ. Επίσης θα υπάρξει και show στο Los Angeles αφού σε πρόσφατα instagram stories έδειξαν πως και οι τρεις Σουηδοί ήταν εκεί και δούλευαν πάνω σε κάτι καινούργιο.

Οι Swedish House Mafia υπέγραψαν και με την εταιρεία κολοσσό Columbia Records ανακοινώνοντας το μέσω του instagram δείχνοντας πως θα ακούσουμε αρκετή νέα μουσική από το θρυλικό τρίο. Δείτε παρακάτω ολόκληρο το Line Up για το Grand Prix f1 της Σιγκαπούρης και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα !

Dance With Us:https://www.facebook.com/dancetoday.gr

Comments

You may also like...