Ένα νέο κεφάλαιο ξεκινάει για τους Swedish House Mafia μετά την αποχώρηση της Amy Thomson

H δημοφιλής manager Amy Thomson και δημιουργός της ATM Artists ανακοίνωσε με ένα συγκινητικό μήνυμα την αποχώρηση της από τους Swedish House Mafia.

Μετά από 14 χρόνια το τέταρτο μέλος των Swedish House Mafia αποχωρεί. Η Amy Thomson ανακοίνωσε μέσω ενός post στο instagram πως από τα τέλη Μαίου είχε ενημερώσει τους Axwell, Steve Angello και Sebastian Ingrosso για την απόφαση της και πως ήρθε η στιγμή για μία νέα ομάδα σε αυτό το νέο ξεκίνημα να τους πλαισιώσει. To 2019 οι Swedish House Mafia θα επιστρέψουν με αρκετά Shows και νέα μουσική όπως έχουν και οι ίδιοι ανακοινώσει.

Axwell Amy Thomson Sebastian Ingrosso Steve Angello

Αρκετοί γνώριζαν πως οι Swedish House Mafia αποτελούνταν από τους Axwell, Steve Angello και Sebastian Ingrosso. Όχι υπήρχε και η Amy Thomson. Τα Shows στο Madison Sqaure Garden το 2011 που έγινε sold out μέσα σε μία ώρα και στο Milton Keynes Bowl το 2012 στην Αγγλία με πάνω από 70,000 θεατές οφείλονται κατά ένα μεγάλο ποσοστό στην ίδια. Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε και το One Last Tour με Shows όπως στο Friends Arena στην Σουηδία.

Milton Keynes Bowl

H Amy Thomson αυτή την στιγμή είναι manager ίσως του πιο Hot Solo ονόματος και αναφερόμαστε στον DJ Snake. Τον ερχόμενο Οκτώβριο θα παραδώσει μαθήματα σχετικά με τον χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής, το management και marketing. Όλα τα έσοδα θα πάνε για φιλανθρωπικό σκοπό και ονομάζεται ”Mind Your Own Business” και θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο.

Μπορείτε να δείτε παρακάτω ολόκληρη την συγκινητική δημοσίευση της Amy Thomson και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα !

Dance With Us:https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

Comments

You may also like...