Ακούστε το “Affective” EP των Sunnery James & Ryan Marciano

Οι δυο Ολλανδοί Sunnery James & Ryan Marciano κυκλοφόρησαν το νέο τους EP “ Affective “ στην εταιρεία τους Sono Music.

To “Affective” EP περιέχει 4 original τραγούδια των δυο Ολλανδών. Το πρώτο είναι το “5 Minutes Away” και είναι σε συνεργασία με τον τράγουδιστη  Bakyu. Το δεύτερο Track είναι το “Thinking About You” και είναι σε συνεργασία με τους Blaq Tuxedo. Ο Ryan είπε για αυτό το τραγούδι πως δημιουργήθηκε στο Los Angeles και εκεί γνώρισαν τους αδελφούς Blaq Tuxedo. O Sunnery πρόσθεσε πως αυτό το τραγούδι αποπνέει τον αέρα της νυχτερινής ζωής του L.A .

https://www.facebook.com/sunneryjamesryanmarciano/videos/10155726508946497/

Το τρίτο τραγούδι του “Affective” EP είναι το “Worst Way” και είναι μαζί με τον Seann Bowe. O Ryan είπε σχετικά με τον συγκεκριμένο τραγούδι, μερικές φορές τα χειρότερα πράγματα είναι και τα καλύτερα. Ακόμη είπε πως:”Η ιστορία αυτού του EP και του “Worst Way” είναι πως κάποιος δεν μπορεί να έχει αυτό που θέλει. Το κορίτσι εξαφανίζεται και δεν μπορεί να την βγάλει από το μυαλό του.” Το τελευταίο τραγούδι του εντυπωσιακού αυτού EP είναι ίσως και το Track που αρκετοί περιμένανε. Το “Coffee Shop” είναι σε συνεργασία με τον Kes Kross και είναι ένα αρκετά ενδιαφέρον Track. O Sunnery δήλωσε για το Coffee Shop πως: “ Μας το ζητούσαν και δεχόμασταν πολλά μηνύματα σχετικά με αυτό το “Coffee Song”πριν κυκλοφορήσει . Είναι το τελευταίο κομματι του “Affective” EP και όπως θα δείτε στο mini movie ο Twan έχει Hangover και νιώθει μόνος πίνοντας καφέ προσπαθώντας να ξεχάσει το κορίτσι των ονείρων του.”

https://www.facebook.com/sunneryjamesryanmarciano/videos/1007000869504500/

Οι Sunnery James & Ryan Marciano κυκλοφορούσαν ένα τραγούδι ξεχωριστά κάθε εβδομαδα μέχρι να ολοκληρωθεί το “Affective” EP. Μπορείτε να το ακούσετε όλο παρακάτω αλλά και να δείτε το mini movie. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα !

Dance With Us:https://www.facebook.com/dancetoday.gr

Comments

You may also like...