Ο Detlef κάνει ντεμπούτο στην Toolroom με το remix του ‘Suga’

Η Toolroom για να γιορτάσει την συμπλήρωση των 5 χρόνων από την κυκλοφορία του hit single ‘Suga’ των Technasia και Green Velvet, παρουσίασε την προηγούμενη εβδομάδα δύο νέα remixes από τους Detlef και David Penn.


Ο Έλληνας παραγωγός παρουσίασε μια tech house “μεταφορά”, “κρατώντας” τα δύο χαρακτηριστικά στοιχεία του original, δηλαδή τα rock φωνητικά και το riff της ηλεκτρικής κιθάρας. Αυτό που το κάνει ξεχωριστό το remix του Detlef είναι, οι προσθήκες των funky horns και του ελαφρά distorted, “fat” bassline. Στο remix του, ο David Penn επίσης, “κράτησε” τα φωνητικά και την ηλεκτρική κιθάρα στο κομμάτι του, εκμεταλεύοντας τα για να δημιουργήσει ένα κομμάτι με disco vibes. Τα disco strings είναι αυτα που “χρωματίζουν” το κομμάτι και το κάνουν να ξεχωρίζει.


Και τα δύο remixes έχουν δεχτεί αρκετή υποστήριξη μέχρι τώρα από το Toolroom podcast του Mark Knight, από τον Danny Howard του BBC Radio 1 αλλά και από τους Oliver Heldens, Low Steppa, Tough Love κ.ά. Τα remixes των Detlef και David Penn για το ‘Suga’ των Technasia και Green Velvet κυκλοφορούν από την Toolroom Records και μπορείτε να τα ακούσετε παρακάτω.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday_gr

Comments

You may also like...