Ο Sub Focus παρουσίασε το remix του για το ‘Easier’ των Camelphat

Ένα από τα πιο γνωστά ονόματα της drum n bass, ο Sub Focus δημιούργησε ίσως το καλύτερο remix για το κομμάτι των Camelphat, ‘Easier’ από το album τους ‘Dark Matter’.


Ένα από τα κομμάτια του album των Camelphat που ξεχώρισε είναι το ‘Easier’ και μετά από μια acoustic version και το remix του MK, κυκλοφόρησε και το remix του Sub Focus. Από το πρώτο άκουσμα του κομματιού καταλαβαίνουμε ότι “χτίστηκε” με βάση την lead μελωδία του original. Στην ουσία δημιούργησε μία euphoric DnB εκδοχή, εμπλουτισμένη με περισσότερους synth ήχους συνολικά, γρήγορο ρυθμό και bassline όπου σε συνδυασμό με τα moving φωνητικά της LOWES έδωσαν μια διαφορετική ενέργεια σε σχέση με το original.


Ο Sub Focus το είχε παρουσιάσει για πρώτη φορά στο dj set του στο Hidden Valley Festival στη Νέα Ζηλανδία που πραγματοποιήθηκε στις 27 Δεκεμβρίου της προηγούμενης χρονιάς, ενώ μέχρι σήμερα το έχουν υποστηρίξει ονόματα όπως Annie Mac, Kryder, W&W, Charlie Hedges, The Aston Shuffle, Kasger κ.ά. Για τον Άγγλο παραγωγό, το remix του ‘Easier’ είναι το δεύτερο για τη νέα χρόνια, αφού προηγήθηκαν το single του ‘Freedom’ που δημιούργησε μαζί με τον Wilkinson και το αντίστοιχο remix του που δημιούργησε ο ίδιος μαζί με τον Wilkinson και τον High Contrast. Μπορείτε να ακούσετε το remix του Sub Focus για το κομμάτι ‘Easier’ παρακάτω και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα.

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday_gr

Comments

You may also like...