Μία νέα έρευνα αποκαλύπτει ποιο είδος μουσικής αρέσει περισσότερο στους ψυχοπαθείς

Αν σας αρέσει η Rap και η Metal, μπορεί να μην είστε ψυχοπαθής. αλλά ένας ψυχοπαθής είναι πιο πιθανό να προτιμά τη Rap και τη Metal, σύμφωνα με νέα μελέτη από το κανάλι 4 στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η έρευνα, η οποία διεξήχθη σε πάνω από 3 εκατομμύρια ανθρώπους, δείχνει την οριστική προτίμηση προς τη Rap και τη Metal για εκείνους που σημείωσαν υψηλό βαθμό στο τεστ ψυχοπάθειας.

Περαιτέρω έρευνα στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης εξετάζει τώρα ποια συγκεκριμένα τραγούδια προτιμούν περισσότερο οι ψυχοπαθείς. “Σε μια μελέτη 200 ανθρώπων που άκουγαν 260 τραγούδια, εκείνοι με τις υψηλότερες βαθμολογίες ψυχοπαθών ήταν μεταξύ των μεγαλύτερων fans που τους άρεσαν το No Diggity (από τον Blackstreet και τον Dr Dre) και του Eminem’s Lose Yourself”.

Ενώ αυτά τα δύο τραγούδια ήταν εξαιρετικά δημοφιλή στους ψυχοπαθείς, άλλα τραγούδια “είχαν μεγαλύτερη προγνωστική δύναμη”. Ο Pascal Wallisch, ο οποίος ηγήθηκε της έρευνας, δεν αποκάλυψε αυτά τα τραγούδια για χάρη μελλοντικών δοκιμών.

Εκείνοι που βαθμολογήθηκαν χαμηλότερα στο τεστ ψυχοπάθειας ήταν πιο πιθανό να είναι fans του “My Sharona” από τους Knacks και “Titanium” του David Guetta.

Οι ερευνητές ελπίζουν ότι θα είναι σε θέση να προσδιορίσουν με μεγαλύτερη ακρίβεια τους ψυχοπαθείς με βάση τις διαθέσιμες στο κοινό πληροφορίες, όπως οι λίστες αναπαραγωγής Spotify.

“Η ομορφιά αυτής της ιδέας είναι ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως δοκιμή προσυμπτωματικού ελέγχου χωρίς τη συναίνεση, τη συνεργασία ή ακόμα και τη γνώση των εμπλεκόμενων ατόμων”, δήλωσε ο Wallisch. “Η ηθική αυτή είναι πολύ δύσκολη, αλλά όπως και να έχεις έναν ψυχοπαθή ως αφεντικό και έτσι να υπάρχει ένας ψυχοπαθής σε οποιαδήποτε θέση εξουσίας”.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα!

Dance With Us:https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

Comments

You may also like...