Ακούστε το νέο κομμάτι των Steve Diaz & Pedrik

Oι δύο Έλληνες DJs / Producers, Steve Diaz και Pedrik κυκλοφόρησαν το νέο τους track ‘Can You Feel It’ στην Pleasr Recordings.

To 2021 ξεκινά δυναμικά για τους ανερχόμενους residents του Lohan Athens & FarOut Beach Club Ίος και BLAST Athens, Steve Diaz & Pedrik αντίστοιχα. Είναι η πρώτη φορά που τους βλέπουμε μαζί σε ένα κομμάτι. Το ‘Can You Feel It’ κυκλοφόρησε στην Pleasr Recordings των Double Pleasure. Για όσους δεν γνωρίζουν οι Double Pleasure είναι DJs/Producers με συνεχή παρουσία στην Tomorrowland τα τελευταία χρόνια. Επίσης τα tracks τους παίζονται από τα μεγαλύτερα ονόματα της EDM όπως Tiesto, Armin Van Buuren και David Guetta.

Το ‘Can You Feel It’ είναι ένα tribal house track. Δυνατό Kick με ωραία build ups και γεμάτα ενέργεια drops, ειδικά το τελευταίο. Ένα proper club κομμάτι το οποίο μπορεί να ταιριάξει σε αρκετά sets όταν θελήσει ο DJ να δώσει περισσότερη ενέργεια και ρυθμό στο κοινό.

Μπορείτε να ακούστε το ‘Can You Feel It’ των Steve Diaz & Pedrik που κυκλοφόρησε από την Pleasr Recordings και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα !

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday_gr

https://spoti.fi/353LzU3

Comments

You may also like...