Ακούστε το Remix των Corey James & David Pietras στο “Nothing Scares Me Anymore” του Steve Angello

Ο Steve Angello κυκλοφορεί λίγο πριν το τέλος του έτους το πολυαναμενόμενο Remix των Corey James και David Pietras στο δικό του track “Nothing Scares Me Anymore” από το δεύτερο του Album “Human”.

Το remix το ακούσαμε για πρώτη φορά το περασμένο καλοκαίρι στο Ultra Europe στην Κροατια. Από την πρώτη στιγμή το κοινό και οι fans το λάτρεψαν και περίμεναν την επίσημη κυκλοφορία του. Αν και αρκετοί πίστευαν πως θα κυκλοφορήσει το 2019 ο Steve Angello τους εκπλήσσει όλους ξαφνικά με την ανακοίνωση του.

Steve Angello Ultra Europe Premieres Nothing Scares Me Anymore ( Corey James & David Pietras Remix ) and Still Young Collab ID

Steve Angello – Nothing Scares Me Anymore ( Corey James & David Pietras Official Remix ) & S – A & Still Young – ID [ SIZE ]

Gepostet von dancetoday.gr am Montag, 9. Juli 2018

Το remix των Corey James & David Pietras είναι πιο Club House και δεν είναι όπως το original που είναι πιο Festival. Groove,phat bass και ενέργεια περιέχει αυτό το Remix. Αναμφίβολα είναι  ένα από τα καλύτερα remixes για το 2018.

Μπορείτε  να ακούσετε το Remix των Corey James & David Pietras στο “Nothing Scares Me Anymore” του Steve Angello παρακάτω. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα !

Dance With Us:https://www.facebook.com/dancetoday.gr

Comments

You may also like...