Ο Steve Angello ανακοίνωσε την ημερομηνία του ”Human”

Τις τελευταιές μέρες μπορεί να υπάρχει ένας καταιγισμός ειδήσεων ότι ίσως οι Swedish House Mafia να επιστρέφουν και να εμφανιστούν στο φετινό Ultra Miami γιατί κλείνει 20 χρόνια αλλά χωρίς να υπάρχει κάτι επίσημο και ξεκάθαρο. Αυτό που όμως είναι επίσημο είναι πως το δεύτερο Album του Steve Angello με τίτλο ”Human” θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο.

Μετά την εμφάνιση του στο Don’t Let Daddy Know Festival στο Άμστερνταμ ο Steve Angello μέσω ενός instagram story έδειξε την κυκλοφορία του ”Human”. Εκτός από αυτό έρχεται και κάτι άλλο να το επιβεβαιώσει και αυτό είναι το trailer που δημοσιέυσε με τίτλο ”Human” γράφωντας πως έρχεται σύντομα. Ήδη έχουμε ακούσει 6 τραγούδια που κυκλοφόρησαν σε 3 μέρη όπως το ”Rejoice”, ”Freedom” με τον Pusha-T το ”Dopamine” και άλλα.  Από αυτό που μπορούμε να διακρίνουμε είναι πως το ”Human” θα κυκλοφορήσει στις 26 Απριλίου. Ένα μήνα μετά το Miami Music Week.

Μέχρι τότε μπορείτε να δείτε παρακάτω το trailer του ”Human” που πρόκειται να ανατρέψει τα σημερινά δεδομένα της ηλεκτρονικής μουσικής. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα !

Dance With Us:https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

 

Comments

You may also like...