Ο Steve Angello κυκλοφόρησε το δεύτερο του Album με τίτλο ”Human” !

Το περιμέναμε αρκετό καιρό και τελικά έφτασε η στιγμή. Ο Steve Angello κυκλοφόρησε το δεύτερο του Album με τίτλο ”Human” και είναι αυτό που η ηλεκτρονική μουσική χρειάζεται αυτή την στιγμή.

Το 2018 προμηνύεται πως θα είναι μία χρονιά που θα μείνει χαραγμένη στην ιστορία της ηλεκτρονικής μουσικής. Η επανένωση των Swedish House Mafia μετά από 5 χρόνια κάτι που αρκετοί πίστευαν πως δεν θα γίνει ποτέ και η ξαφνική απώλεια του καταπληκτικού Avicii είναι αδιαμφισβήτητα δύο πολύ μεγάλα γεγονότα. Άλλο ένα έρχεται να προστεθεί σήμερα και να κάνει αυτό το έτος ακόμη πιο ξεχωριστό. Ο Steve Angello κυκλοφόρησε το ”Human” και αυτό είναι το δεύτερο του Album μετά το ”Wild Youth”.

Ο Steve Angello το παρουσίασε για πρώτη φορά το 2017 στο Coachella σε ένα ειδικό Show. Εκεί ακούσαμε τα πρώτα τραγούδια του ”Human”. Ο ίδιος είχε αναφέρει αρκετές φορές πως το νέο του Album θα έχει ένα διαφορετικό ύφος από το πρώτο και οι επιρροές του θα είναι από τους εκκλησιαστικούς ήχους και τις αξίες του ανθρώπου. Κάτι που μπορεί να καταλάβει κανείς και από την ονομασία του  ”Human” αλλά και από τους τίτλους των τραγουδιών. ”Grace”, ”Glory”, ”Rejoice”, ”Freedom”, ”Lord”, ”Paradiso”, ”Heroes”. Λέξεις που έχουν να κάνουν με τις ανθρώπινες αξίες.

Το ”Human” πρώτα κυκλοφόρησε σε τρία μέρη. Το ”Genesis” δηλαδή την γέννηση , το ”Inferno” που σημαίνει κόλαση και το ”Paradiso” o παράδεισος. Το εντυπωσιακό με το νέο Album του Steve Angello είναι ότι περιέχει 21 τραγούδια. Ένας αρκετά μεγάλος αριθμός ακόμη και για ένα Album. Αυτή την φορά ο Steve Angello δεν έχει πολλές συνεργασίες αφού τα περισσότερα tracks είναι solo.

 

Το Album ξεκινάει με ένα από τα πιο γνωστά και καλύτερα τραγούδια το ”Rejoice” που θα το έχετε δει να το χρησιμοποιεί ο Steve ως intro στα sets του. Ένα δυνατό single με πάρα πολύ δυνατά vocals και στοίχους από τον T.D Jakes. Το δεύτερο τραγούδι είναι το ”Breaking Kind” που κυκλοφόρησε στο πρώτο μέρος. Είναι σε συνεργασία με τον Paul Meany και είναι επίσης ένα vocal single. Αρκετά underground και σε προϊδεάζει για το τι θα ακολουθήσει. Η συνέχεια μας βρίσκει με το ”Flashing Lights” που είναι σε συνεργασία με τους Σουηδούς Highly Sedated και είναι μοναδικό. Πολύ όμορφα vocals και μια ωραία μελωδία οδηγούν σε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα ηλεκτρονικής μουσικής. Το τέταρτο τραγούδι είναι το ”Glory”. Ένα καθαρό Instrumental progressive electronic track. Το ”Grace” είναι το μόνο τραγούδι που είχαμε ακούσει πρώτο και αρκετές πηγές πίστευαν πως είναι μαζί με τον αδερφό του AN21. Τελικά είναι μόνο του Steve Angello και είναι καταπληκτικό. Πολύ ωραία drops και ένα piano breakdown με μία ξεχωριστή μελωδία το καθιστούν ως ένα από τα καλύτερα του Album. Έπειτα έχουμε την συνεργασία του με τον WDL ”Are You” που πρόσφατα έκανε και το ντεμπούτο του στην Size. Το ”21” είναι το επόμενο τραγούδι και αυτό ίσως να σας ξαφνιάσει. Ο Steve με αυτό το τραγούδι μας δείχνει την αγάπη του για τα drums αφού θα ακούσετε μόνο drums και τίποτα άλλο. Είναι σίγουρα κάτι πολύ ιδιαίτερο που θα σας τραβήξει την προσοχή.

HUMAN

HUMAN 27.04.18https://s-a.lnk.to/human

Gepostet von Steve Angello am Mittwoch, 25. April 2018

Μετά το ”21” το Album γίνεται λίγο πιο dark και μας πηγαίνει στα Clubs με το ”Lord” . Το ακούσαμε στο Coachella για πρώτη φορά, ένα δυνατό progressive electronic τραγούδι. Το επόμενο τραγούδι λέγεται ”Wanna” και αν ο τίτλος μπορεί να σας φαίνεται λίγο αδιάφορος μόλις το ακούσετε θα εκπλαγείτε αφού είναι το καλύτερο τραγούδι του ”Human”. Στην συνέχεια έρχεται το ” The Kiss” άλλο ένα όμορφο Instrumental track. Το ταξίδι του ”Human” συνεχίζεται με το ” God” και το ” I Know ”. To τελευταίο το ακούσαμε στο δεύτερος μέρος του Album στο ”Inferno”. Ένα ιδιαίτερο και πολύ καλό τραγούδι με ένα εκπληκτικό πρώτο drop.  Μετά έρχεται το ”Freedom” και το πιο άγριο single που θα ακούσετε σε αυτό το Album. Είναι σε συνεργασία με τον rapper Pusha – T. Επόμενα έρχονται τα ”Fire” και ”Heroes” μέχρι που φτάνουμε στο ”Shifter”. Άλλο ένα τραγούδι που ο Steve Angello χρησιμοποιούσε στα set του και  μας θυμίζει την Club σκηνή. Σειρά έχουν τα πιο μελωδικά και συναισθηματικά τραγούδια. ”Paradiso”, ”Dopamine”, ”Break Me Down”, ”Eros” και τελευταίο το ”Nothing Scares Me Anymore” το όποιο στην αρχή ονομαζόταν ”Feels Like Heaven”.

Το ”Human” του Steve Angello είναι κάτι που δεν ακούμε αυτή την στιγμή στην σκηνή της ηλεκτρονικής μουσικής. Μπορείτε να ακούσετε και να το αγοράσετε το ”Human” του Steve Angello παρακάτω. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα !

Dance With Us:https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

Comments

You may also like...