Ο Steve Angello κυκλοφόρησε το πρώτο μέρος του Album με τίτλο “Genesis” !

Ο ΕλληνοΣουηδός superstar DJ / Producer Steve Angello όπως είχαμε προαναφερει πριν μερικές μέρες ετοιμαζόταν να κυκλοφορήσει δυο νέα τραγούδια. Στην αρχή δεν γνωρίζαμε αν θα είναι από το δεύτερο Album του η κάποια αλλά και τελικά είναι από το καινούργιο του Album που ονόμαζεται “Almost Human ” και θα κυκλοφορήσει σε τρία μέρη. Το “Genesis” , το “Inferno” και το “Paradiso”.

Στο πρώτο μέρος βλέπουμε το EP που είναι δυο tracks, το “Rejoice” που είναι το intro record που παίζει το τελευταίο διάστημα και το “Breaking Kind”. Ο ίδιος έκανε live streaming στο Facebook όπου μίλησε για το Album καο ότι οι μελωδίες της εκκλησίας των ενέπνευσαν. Επίσης πρόσθεσε πως  θα δουμε παρά πολύ νέα μουσική από τον ίδιο.

Απο το πρώτο κιόλας Album ο Steve Angello έδειξε πως αλλάζει σελίδα μουσικά και θέλει να δημιουργήσει κατι νέο και διαφορετικό . Έναν ήχο που δεν θα είναι commercial/mainstream αλλά θα έχει μια ταυτότητα. Τώρα στο δεύτερο ο ήχος πάλι είναι κατι τελείως διαφορετικό από τα συνηθισμένα . Καθόλου progressive στοιχεία η House στοιχεία απλή καθαρή ηλεκτρονική μουσική.

Μπορειτε να ακούσετε το Genesis EP και να το αγοράσετε παρακάτω. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

Dance With Us:https://m.facebook.com/dancetoday.gr/

Αγορά:

 

Comments

You may also like...