Ο Steve Angello έκλεψε τις εντυπώσεις στο Coachella με το δεύτερο του Album

Το πρώτο μέρος του Coachella Festival τελείωσε και είναι πάρα πολλά αυτά που είδαμε από τους DJs / Producers που συμμετείχαν. Ένας όμως παρουσίασε ένα τελείως διαφορετικό και πολύ ιδιαίτερο Show για τα δεδομένα της σημερινής ηλεκτρονικής μουσικής. Αυτός ήταν ο Ελληνοσουηδός Steve Angello.

Ο Steve Angello παρουσίασε ένα πολύ μεγάλο μέρος από τα τραγούδια που θα υπάρξουν στο δεύτερο του Album με τίτλο ”Αlmost Human”. Το Show του στο Coachella το χαρακτήρισε ο ίδιος ένα από τα καλύτερα του και από τα πιο δύσκολα αφού δούλεψε 6 μήνες για να καταφέρει αυτό το αποτέλεσμα. Επίσης ευχαρίστησε και το κοινό που ήταν ανοιχτόμυαλο και δέχτηκε νέες ιδέες αναφερόμενος στην καινούργια του μουσική κατεύθυνση.

Όσον αφορά το album ο Steve Αngello είναι σαν να δημιούργησε την συνέχεια του πρώτου του αλλά με πιο dark ηλεκτρονικό ύφος αφού στα περισσότερα του τραγούδια δεν υπάρχουν καθόλου στοιχεία House ή Progressive όπως συνήθιζε να έχει. Δείτε παρακάτω μερικά στιγμιότυπα και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

 

 

 

Comments

You may also like...