Ο Steve Angello αποδεικνύει πως είναι κάτι παραπάνω από ένας DJ / Producer

O Superstar Ελληνοσουηδός Steve Angello κυκλοφόρησε χθες το δεύτερο μέρος του νέου Album του με τίτλο ”Inferno”. Το δεύτερο κεφάλαιο περιλαμβάνει δύο τραγούδια και το ένα είναι σε συνεργασία με τον διάσημο Raper Pusha – T !

To τραγούδι με τον Pusha – T ονομάζεται ”Freedom” και είναι συγκλονιστικό. Πρόκειται για ένα αρκετά διαφορετικό και ενδιαφέρον sinlge. Τα πολύ δυνατά και γεμάτα ενέργεια beats σε συνδυασμό με τα vocals του Pusha – T το μετατρέπουν σε ένα από τα καλύτερα releases του Steve Angello δείχνοντας πως έχει αλλάξει τελείως το μουσικό style του.

Το δεύτερο τραγούδι του Inferno είναι το ”I Know”.  Ένα Dark Vocal Record με στοιχεία Electro / Progressive στα drops και ιδιαίτερα στο πρώτο. Με αυτό το single μας επαναφέρει στιγμές του 2009 – 10 που ακούγαμε αυτούς τους ηλεκτρονικούς ήχους και ήταν πιο underground. Τα γυναικεία Vocals ταιριάζουν άψογα με το συγκεκριμένο μουσικό ύφος του Steve Angello στο ”I Know”.

Γενικά για το νέο του Album ο Steve Angello έχει δηλώσει πως το εμπνεύστηκε από τα εκκλησιαστικά ακούσματα και την ιστορία σχετικά με τον παράδεισο και την κόλαση. Για αυτό άλλωστε το ”Almost Human”αποτελείται από τρία κεφάλαια. Το πρώτο ήταν το ”Genesis” που αφορά την γέννηση του ανθρώπου, το δεύτερο είναι το ”Inferno” που σημαίνει η κόλαση και το τελευταίο είναι το ”Heaven” όπου είναι ο παράδεισος. Μέχρι στιγμής έχουμε δει 4 νέα τραγούδια από το δεύτερο Album του Steve Angello και γνωρίζουμε πως όλο θα περιλαμβάνει πάνω από 12 οπότε το τελευταίο μέρος μάλλον θα έχει πάρα πολλά νέα singles. Υπάρχει και μία φήμη πως υπάρχει και συνεργασία με τον Kanye West αφού άλλωστε ο ίδιος ο Steve Angello έχει αναφερθεί αρκετές φορές για το μουσικό του ταλέντο.

Μπορείτε να αγοράσετε το ”Inferno” που κυκλοφόρησε από την δισκογραφική του Size Records στο παρακάτω Link και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα !

Dance With Us:https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

Αγορά:https://s-a.lnk.to/inferno

Comments

You may also like...