Οι ARTBAT γυρνάνε τον χρόνο πίσω με το νέο τους remix

Το πιο πρόσφατο remix που κυκλοφόρησαν έγινε ένα από τα πιο επιτυχημένα κομμάτια του 2019 και σίγουρα έχει μείνει στην ιστορία. Remix είναι και η πρώτη κυκλοφορία της χρονιάς για τους ARTBAT, όπου “αγγίζουν” μουσικά το ‘Keep Control’ των Sono, ένα από τα κλασσικά dance κομμάτια της δεκαετίας του 2000.

Το αγαπημένο duo πλέον και του Ελληνικού dance κοινού πρόσθεσε πολύ επιτυχημένα την δική του ”πινελιά” σε αυτό το old time classic τραγούδι. Πολλές φορές για κάποιους παραγωγούς η ιδέα του remix ενός παλιού κομματιού που είχε τεράστια απήχηση στο παρελθόν φαντάζει ως ένα μεγάλο ρίσκο. Οι ARTBAT κατάφεραν αρκετά καλά να κρατήσουν μια ισορροπία ώστε να δημιουργήσουν ένα remix με τον δικό τους ήχο και παράλληλα να κρατήσουν το vibe του original. Δυναμικό bassline και ατμοσφαιρικά drops είναι τα δυνατά σημεία ενώ το verse, που αποτελείται από τα φωνητικά του Lennart Salomon (μέλος των Sono) και ήχους από το original κομμάτι, είναι ιδανικό για να σε “ταξιδέψει” μέχρι να φτάσει το δεύτερο drop.

Με αφορμή αυτό το remix θυμόμαστε και την original κυκλοφορία των Sono το 2000. To ‘Keep Control’ ήταν το πρώτο single για το debut album ‘Solid State’ της γερμανικής μπάντας και κατάφερε να φτάσει το 2001 την πρώτη θέση του US Billboard Hot Dance Club Play chart αλλά και να μείνει στην ιστορία της ηλεκτρονικής dance μουσικής. Με αυτό το remix οι ARTBAT ξεκινούν δυναμικά τη χρονιά και αναμένουμε για περισσότερη καινούργια μουσική τους. Το remix των ARTBAT για το ‘Keep Control’ των Sono κυκλοφορεί από την Kontor Records και μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω.
Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday_gr

Comments

You may also like...