Ακούστε το Remix των Carnage & Sonny Fodera στο ‘Chicago Freestyle’ του Drake

Την περασμένη εβδομάδα κυκλοφόρησε μια νέα και απροσδόκητη συνεργασία μεταξύ του house παραγωγού, Sonny Fodera και του superstar της trap, Carnage. Ο λόγος για το remix που δημιούργησαν για το κομμάτι του Drake, ‘Chicago Freestyle’ που δημοσιεύτηκε στο YouTube κανάλι της Selected.


Το ‘Chicago Freestyle’ περιλαμβάνεται στην τελευταία δισκογραφική δουλειά του Drake με τίτλο ‘Dark Lane Demo Tapes’ και ήδη αποτελεί ένα από τα πιο επιτυχημένα κομμάτια του album. Μαζί με το Drake ακούμε και το ανερχόμενο ταλέντο Giveon, που αποτέλεσε και την κύρια έμπνευση για τον Sonny Fodera και Carnage για να προχωρήσουν στην κυκλοφορία του remix. Στην ουσία κράτησαν από το original την emotional piano μελωδία, τα RnB φωνητικά του Giveon και ελάχιστα φωνητικά του Drake και δημιούργησαν μια deep house εκδοχή. Τα ατμοσφαιρικά stringlines στα verses και το έντονο bassline στα drops “οργανώνονται” από το ρυθμικό drumset.


Μεγάλη έκπληξη για το κοινό του Carnage αποτελεί το γεγονός ότι άφησε για λίγο τις hip hop και trap παραγωγές για να παρουσιάσει μια deep house συνεργασία και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Για τον Sonny Fodera, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της γενιάς του, αποτελεί άλλη μια δυνατή κυκλοφορία ανάμεσα σε άλλες όπως το ‘Flashbacks’ και το ‘Before U’. Πρώτη φορά το παρουσίασε ο Valentino Khan πριν ένα μήνα στο δικό του podcast ‘The Quarentino Khan Show’. Το remix του ‘Chacago Freestyle’ του Drake από τους Sonny Fodera και Carnage είναι διαθέσιμο στο Youtube κανάλι της Selected. Μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday_gr

Comments

You may also like...