Το παγκοσμίου φήμης Sonar Festival έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Το Sonar Festival της Βαρκελώνης έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα στις 11 και 12 Οκτωβρίου !

Μία πολύ ευχάριστη είδηση για όλους τους fans της ηλεκτρονικής μουσικής και όχι μόνο. Το Sonar Festival είναι ένα από τα μεγαλύτερα electronic dance music festivals της Ευρώπης και πραγματοποιείται κάθε καλοκαίρι μέσα προς τέλη Ιουλίου στην Βαρκελώνη της Ισπανίας. Daft Punk, Deep Dish, Richie Hawtin, Nina Kraviz, Gorillaz, Diplo, Skrillex, Kraftwerk είναι μερικοί από τους καλλιτέχνες που έχουν εμφανιστεί στο Sonar.

Δημιουργήθηκε το 1994 από τους Ricard Robles, Enric Palau και Sergi Caballero. To Sonar δεν είναι μόνο ένα electronic music festival αλλά συνδυάζει και digital arts & Design. Η πολύ μεγάλη απήχηση και ανταπόκριση του κόσμου έφερε ως αποτέλεσμα την δημιουργία των Sonar Festivals και σε άλλες χώρες. Πλέον υπάρχει Sonar Festival στο Hong Kong της Κίνας, στην Μπόκοτα της Κολομβίας, στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας, στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής και στο Ρέκιαβικ της Ισλανδίας.

Το Lineup για το Sonar Athens δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί αλλά μπορείτε να προμηθευθείτε το εισιτήριο σας. Ίσως αυτό το βήμα να σηματοδοτήσει την έναρξη και άλλων μεγάλων Festivals να έρθουν στην Ελλάδα. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα !

Dance With Us:https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

Comments

You may also like...