Ο Έλληνας SOLR κάνει ντεμπούτο με το ‘Erase You’ στην Protocol του Nicky Romero

Ο Ελληνικής καταγωγής παραγωγός SOLR κάνει ντεμπούτο στην δισκογραφική του Nicky Romero, την Protocol Recordings, με το πρώτο του single για το 2021 που έχει τίτλο ‘Erase You’.


Tο ‘Erase You’ ανήκει στο φάσμα της progressive house και αποτελεί μέρος του 5-track Miami Sampler της Protocol για το 2021 με τίτλο ‘Protocol Vibes’. Σαν κομμάτι έχει μια δικιά του δυναμική που χαρακτηρίζεται από emotional piano και pad μελωδίες, deep και heavy basslines και wide ατμοσφαιρικά φωνητικά από τον lead singer των Within Progress, Timmy Loss.


Για τον ανερχόμενο SOLR, μετά το πρώτο και παράλληλα debut single του ‘Drive Me Home’ στην δισκογραφική του Max Vangeli, No Face Records, σειρά έχει τώρα η Protocol και δεν είναι καθόλου τυχαίο. Πέρα από το label boss Nicky Romero, το ‘Erase You’ το έχουν υποστηρίξει και άλλα μεγάλα ονόματα όπως Kryder, Madison Mars, Kenn Colt, Unity Brothers, Edgard Mile κ.ά.


Μπορείτε να ακούσετε το ‘Erase You’ του SOLR μαζί με τον Timmy Loss παρακάτω και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday_gr

Comments

You may also like...