Οι Solardo επιστρέφουν μετά το ‘XTC’ με ένα Classic Rework

Οι Solardo επιστρέφουν με τη διασκευή τους στο classic “Move Your Body” του Marshall Jefferson.

Το δυναμικό tech-house duo από το Manchester επέλεξε να φρεσκάρει το “The House Music Anthem“, όπως αποκαλείται εναλλακτικά το original house κομμάτι, παίρνοντας έτσι τη σκυτάλη από τους Benny Benassi και Tchami, οι οποίοι το είχαν διασκευάσει το 2012 και 2014 αντίστοιχα.

Η Solardo εκδοχή του “Move Your Body”, λοιπόν, είναι μια “ανακαίνιση” του original κομματιού. Οι Βρετανοί, γνωρίζοντας την ιστορία αυτού του κομματιού, διατηρούν ανέγγιχτα τόσο τα χαρακτηριστικά vocals, που λειτουργούν ως hook, όσο και το piano melody και τον classic house ρυθμό του Marshall Jefferson. Μπορεί οι μόνες τους προσθήκες να είναι μία πιο δυναμική baseline και ένα πιο punchy drum kit, αλλά αυτά σε συνδυασμό με το σαφώς καλύτερο mastering και mixing, μετατρέπουν το “Move Your Body” σε ένα σύγχρονο club weapon.

Για τους λάτρεις της House, να θυμίσουμε ότι το “Move Your Body” κυκλοφόρησε το 1986 από την Trax Record. Η κυκλοφορία αυτή μάλιστα θεωρείται καθοριστική στιγμή και για την εξέλιξη της House, πράγμα που δικαιολογεί στο 100% και τον εναλλακτικό τίτλο “The House Music Anthem”. Φυσικά, αυτό οφείλεται και στον Marshall Jefferson, ο οποίος είναι ένας από τους πατέρες και πρωτοπόρους της Chicago House με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του.

Με τη διασκευή τους αυτή οι Solardo ολοκληρώνουν το 7ο release τους στην Ultra Records από τον Ιούλιο του 2018, όταν και έκαναν την πρώτη τους κυκλοφορία σε αυτή τη δισκογραφική.

Μπορείτε να ακούσετε το “Marshall Jefferson x Solardo – Move Your Body”  παρακάτω και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

dance with us: https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday.greece

Comments

You may also like...