Ο Simon Ray κάνει το ντεμπούτο του στην Axtone

Τι καλύτερο από το να ξεκινάς την πορεία σου με δύο κυκλοφορίες στην Axtone! Ο Simon Ray το κατάφερε, αφού πρώτα κυκλοφόρησε το remix του για το ‘Grey Zone’ του Sem Thomasson, τώρα μας παρουσιάζει το πρώτο original track του με τίτλο ‘Burnin’ Up Inside’.

Ο Simon Ray συστήνεται στο κοινό της Axtone και όχι μόνο με ένα house κομμάτι που όσο το ακούει κανείς φτάνει όλο και πιο κοντά σε ένα “mini funky ecstasy”. Κάποιες μελωδίες που βρίσκονται στο verse και στο δεύτερο drop του κομματιού έχουν “υιοθετηθεί” από το classic club hit ‘French Kiss’ του Lil Louis, ενώ διαθέτει επίσης housy ρυθμικό drum set και catchy φωνητικά που ολοκληρώνουν το vibe που προσφέρει.


Το ‘Burnin’ Up Inside’ αποτελούσε για πολλούς μήνες ένα από τα ID’s που αναζητούσαν οι fans των Swedish House Mafia διότι είχε παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο set τους στο Ushuaia Ibiza. Στη συνέχεια το συμπεριέλαβε και ο Axwell στο Tomorrowland set του και συνεχίζει να το υποστηρίζει μέχρι τώρα. Το debut track του Simon Ray, ‘Burnin Up Inside’, κυκλοφορεί από την Axtone Records και μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday_gr

Comments

You may also like...