Ακούστε το ”Electricity” των Silk City και Dua Lipa

Το νέο project των Diplo και Mark Ronson, Silk City κυκλοφόρησε την πολυαναμενόμενη συνεργασία τους με την Dua Lipa ”Electricity”.

Εδώ και αρκετό καιρό γνωρίζαμε για την συγκεκριμένη συνεργασία. Η Dua Lipa συχνά μέσω των social media ανάφερε πόσο ενθουσιασμένη είναι για την συνεργασία της με τους Diplo και Mark Ronson. Επίσης και ο Diplo αναφερόταν αρκετά για το πως είναι να δουλεύεις με την Dua Lipa. Τελικά το ”Electrιcity” μόλις κυκλοφόρησε και μαζί και το Music Video.

Η Dua Lipa που είναι συνώνυμο της επιτυχίας αφού τα τελευταία χρόνια αποτελεί ίσως τη πιο Hot τραγουδίστρια και αρκετοί θέλουν να συνεργαστούν μαζί της. Το ”One Kiss” μαζί με τον Calvin Harris βρέθηκε για πάνω από 8 εβδομάδες στο νούμερο 1# στο παγκόσμιο itunes. Πάνω από 350 εκατομμύρια προβολές στο Youtube και πάνω από 500 εκατομμύρια στο Spotify.

Η πρώτη της επαφή  με τον χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής ήταν μαζί με τον Martin Garrix και το ”Scared To Be Lonely”. Τώρα συνεργάστηκε με τους Diplo και Mark Ronson στο νέο τους project που ονομάζεται Silk City. Το ”Electricity” έχει μόλις σε μία ημέρα πάνω από 5 εκατομμύρια προβολές και είναι 15# στις τάσεις στο youtube.

Mark Ronson Diplo

Μπορείτε να ακούσετε το ”Electricity” των Silk City και Dua Lipa αλλά να δείτε και το Music Video παρακάτω. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα !

Dance With Us:https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

Comments

You may also like...