Το Show Me Love αποχαιρετά το καλοκαίρι με τους Sunnery James & Ryan Marciano και Kryder!

Τα τελευταία τρία χρόνια στο τέλος κάθε καλοκαιριού τα Show Me Love Parties διοργανώνουν ένα μεγάλο event στο Akanthus για να αποχαιρετήσουν την πιο όμορφη εποχή του χρόνου. Έτσι λοιπόν για τεταρτη συνεχόμενη χρονια το Show Me Love θα βρίσκεται στην παραλία του Akanthus στις 28 Αυγούστου για ένα μοναδικό Beach Festival με δυο από τους καλύτερους DJ / Producers. Τους Ολλανδούς Sunnery James & Ryan Marciano και τον Βρετανό Kryder !

Οι Sunnery James & Ryan Marciano για αυτό το καλοκαίρι έχουν Residency στο καλύτερο nightclub της Ibiza το Hi Ibiza μαζί με τον Armin Van Buuren και πρόσφατα μάλιστα κυκλοφόρησαν τη νέα τους συνεργασία, το “We Are”. Επίσης τους απολαύσαμε στο Mainstage της Tomorrowland και στο δικό τους Sexy By Nature stage. Πριν λίγες μέρες βρέθηκαν στην Ελλάδα και την Ιο για το Far Out Beach Club!

Ο δεύτερος Guest είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους DJs / Producers. O Kryder τα τελευταία 5 χρόνια βρίσκεται στην κορυφή για το είδος του. Resident DJ στην Axtone, δημιουργός δυο δισκογραφικών εταιρειών (Sosumi,Cartel) και μόλις κυκλοφόρησε το νέο του track με τον τρομερό Erick Morillo, το “Waves”.

Το παρόν θα δώσει και ο Resident DJ του θρυλικού NightClub Liv Miami Mednas.  Όσοι θα βρίσκεστε στην Αθήνα είναι κατι που δεν πρέπει να χάσετε!

Το event ξεκινάει στις 18:00. Supporting act Bando & Jorgie, Jay Greed και Stathakis. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

Dance With Us:https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

Comments

You may also like...