Ο Seth Troxler στο Decadence

Ο Αμερικανός Seth Troxler έρχεται το Σαββάτο στις 2 Δεκεμβρίου στο γνωστό Club της Θεσσαλονίκης, Decadence. Μαζί του ο Cj Jeff και η Anna Maria Papagianni.

Ο Seth Anthony Trexler όπως είναι το όνομα του γεννήθηκε στο kalamazoo του Michigan.  Από το 2002 ξεκίνησε τη καριέρα του ως DJ και βασίζεται πάνω στην House και την Techno. Έχει δημιουργήσει τρεις δισκογραφικές εταιρείες. Την Tuskegee μαζί με τους The Martinez Brothers, την Soft Touch και την Play It, Say It.

Το 2012 το Resident Advisor τον κατέταξε στην νούμερο 1# θέση. Επίσης εκείνη την χρονιά είχε 158 gigs και το 2013 ήταν το τέταρτο μέλος των Visionquest και έκανε μία παγκόσμια περιοδεία. Με αρκετά residency στα πιο δημοφιλή Clubs του κόσμου όπως Fabric στο Λονδίνο, Watergate στο Βερολίνο, Warung στην Βραζιλία και στη διάσημο party Brand της Ibiza Circoloco. Ακόμη έχει παίξει στα μεγαλύτερα Festivals όπως Coachella, Burning Man, Awakenings, Sonar και στο ZoukOut.

Το ”Panic,Stop..Repeat”, ”Evangelion” και ”CZ” είναι τα πιο γνωστά του τραγούδια. Το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου θα μπορέσετε να απολαύσετε και να δείτε από κοντά τον Seth Troxler στο Decadence στην Θεσσαλονίκη. Μαζί του οι Cj Jeff και Anna Maria Papagianni.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα !

Dance With Us:https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

 

Comments

You may also like...