Ο Sam Feldt κατηγόρησε τον opening DJ διότι έπαιζε τα τραγούδια του !

Όταν είσαι ο warm up DJ πρέπει να γνωρίζεις ποιος είναι ο ρόλος σου και η θέση σου. Συνήθως οι περισσότεροι πιστεύουν πως είναι κατι εύκολο αλλά στην ουσία οι opening DJs κάνουν την δύσκολη δουλειά. Ο σκοπός του είναι να δημιουργήσει στον κόσμο την κατάλληλη διάθεση και να τον διασκεδάσει χωρίς όμως να τον κουράσει. Είτε να παίξει πιο δυνατά από όσο πρέπει η να κάνει αλλά λάθη όπως αυτό που έκανε ο Burak Yeter.

Burak Yeter

Ο Sam Felt ήταν προγραμματισμένος να βρεθεί στο Foynhagen’s Tropical την περασμένη Τρίτη. Ο Burak Yeter ξεκίνησε το set του και στην συνέχεια έπαιξε τις μεγαλύτερες επιτυχίες του γνωστού DJ. Μετά ο ίδιος ο Burak ανάφερε στο twitter πως λίγο πριν ολοκληρώσει το set του, ο manager του Sam Felt προσπάθησε να διακόψει το προγραμμα του επίτηδες λόγω ζήλειας. Μετά από λίγες προσπάθειες η μουσική έκλεισε με τον ίδιο να λέει πως αυτή είναι μια πολύ κακή κίνηση από ανθρώπους χωρίς ηθική.

Δειτε παρακάτω ολόκληρη την συζήτηση που εξελίχθηκε μετά από αυτό το συμβαν και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

Like Us:https://m.facebook.com/dancetoday.gr/

https://twitter.com/DimitriVangelis/status/882382889475874816

https://twitter.com/DimitriVangelis/status/882384134869483524

 

 

 

Comments

You may also like...