Οι RÜFÜS DU SOL live από την έρημο του Joshua Tree

Οι RÜFÜS DU SOL μας προσφέρουν ένα μοναδικό οπτικοακουστικό υλικό από την, χωρίς κόσμο, διαδικτυακή συναυλία τους από την έρημο του Joshua Tree της Καλιφόρνια. Η συναυλία διαρκεί 45 λεπτά, περιλαμβάνει όλες τις μεγάλες επιτυχίες του συγκροτήματος και μας δίνει μια γεύση από τα live show τους.

Αποτέλεσμα εικόνας για RÜFÜS DU SOL

Η υλοποίηση της ιδέας κράτησε 2 χρόνια, καθώς αυτή γεννήθηκε το 2018 κατά την δημιουργία του άλμπουμ τους ‘SOLACE’, όπως δήλωσε ο drummer του συγκροτήματος James Hunt. Η επιλογή να τραβηχτεί το βίντεο κατά την διάρκεια του ηλιοβασιλέματος προσδίδει μια ιδιαίτερη οπτική ομορφιά στην εικόνα σε συνδυασμό με την κατάλληλη διαμόρφωση του χώρου με διάφορα led και ειδικό φωτισμό. Το κάθε μέλος του συγκροτήματος βρίσκεται σε ξεχωριστή-ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα με τον δικό του μουσικό εξοπλισμό. Με αυτόν τον τρόπο αναδεικνύεται το μεγαλείο της παραγωγής που βρίσκεται πίσω από την συγκεκριμένο έργο.

Αποτέλεσμα εικόνας για RÜFÜS DU SOL - Live from Joshua Tree

Το δύο φορές υποψήφιο για Grammy γκρουπ ανοίγει το σόου με το νέο ακυκλοφόρητο τραγούδι τους ‘Valley of the Yuccas’. Στην συνέχεια ακούμε κομμάτια με τα οποία καταξιώθηκαν οι RÜFÜS DU SOL, όπως το ‘Innerbloom’, ‘Desert Night’ και ‘Underwater’. Ορισμένα κομμάτια σαν το ‘Desert Night’ παρουσιάζονται ελαφρώς τροποποιημένα, όπως είναι λογικό για ένα live show. Επικρατεί το μελωδικό και ατμοσφαιρικό στοιχείο που άλλες φορές κινείται σε χαμηλούς ρυθμούς, ενώ άλλες σε εκρηκτικούς και γεμάτους ενέργεια. Ο κάθε ένας από τα μέλη έχει μια solo εκτέλεση κατά την διάρκεια του live με το ενδιαφέρον να κεντρίζεται επάνω του.

Αποτέλεσμα εικόνας για RÜFÜS DU SOL - Live from Joshua Tree

«Θέλαμε να φτιάξουμε κάτι για το οποίο θα είμαστε περήφανοι, κάτι που θα μπορεί ο καθένας να παρακολουθήσει μόνος του στον καναπέ του σπιτιού του το απόγευμα ή με τους φίλους πριν από μια έξοδο» εξηγεί το συγκρότημα. Το ‘Live from Joshua Tree’ κυκλοφορεί από την Rose Avenue Records και μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday_gr

Comments

You may also like...