Το ‘Hey Hey’ remix του Riva Starr κυκλοφορεί μετά από χρόνια στη Defected

Μετά το ‘The Yeah Yeah Dubs EP’, ο Riva Starr συνεχίζει με την κυκλοφορία ενός remix για ένα από τα μεγαλύτερα house hits της τελευταίας εικοσαετίας, το ‘Hey Hey’ του Dennis Ferrer και κυκλοφορεί από την Defected Records.


Ο Ιταλός DJ/παραγωγός κράτησε τα all-time classic φωνητικά των Dominique Keegan και Vivien Goldman μαζί με το stringline ήχο του original και πρόσθεσε το χαρακτηριστικό bassline από το κομμάτι ‘I Feel Love’ της Donna Summer θέλοντας έτσι να τιμήσει τον Giorgio Moroder αλλά και να δώσει ένα garage style vibe. Το συγκεκριμένο remix ανήκει στην άτυπη κατηγορία που ονομάζεται New York house ή αλλιώς garage style μουσικής η οποία δεν σχετίζεται με την UK garage.


Όπως και από τον τίτλο του remix (‘Hey Hey (Riva Starr Paradise Garage Club Mix) έτσι και από το vibe του, ο Riva Starr τιμάει και το θρυλικό Paradise Garage Club της Νέας Υόρκης όπου βοήθησε στην εξέλιξη της dance μουσικής την εποχή που λειτούργησε. Το remix του Riva Starr έχει κλείσει ήδη σχεδόν δέκα χρόνια στα dj sets του, αφού μία από τις πρώτες φορές που το ακούσαμε ήταν στο 500ό Essential Mix του Pete Tong στο Circus Club στο Λίβερπουλ το 2010. Η Defected το κυκλοφορεί μετά από τόσα χρόνια και έτσι το ‘Hey Hey’ έρχεται ξανά στο προσκήνιο με μία νοσταλγική νότα και περισσότερο disco ύφος.

Το Paradise Garage Club Mix του Riva Starr για το ‘Hey Hey’ του Dennis Ferrer κυκλοφορεί από την Defected Records και μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday_gr

Comments

You may also like...