Ο Ricardo Villalobos δήλωσε πως δεν γίνεται να είσαι DJ στα 20 επειδή νομίζεις ότι είναι cool!

Ο διάσημος Χιλιανος  techno DJ / Producer Ricardo Villalobos σε πρόσφατη συνέντευξη υποστήριξε πως δεν μπορείς να γίνεις DJ στην ηλικία των 20 επειδή κάποιος νομίζει πως ειναι ότι πιο cool να κανείς.

Ο Ricardo Villalobos ειπε μεταξύ άλλων στην Guardian πως η αγάπη και το πάθος για την μουσική είναι απαραίτητο στοιχείο για να γίνει κάποιος DJ. Τα λόγια του ήταν : ” Οι άνθρωποι για να παίζουν τραγούδια πρέπει να είναι DJs σε όλη τους την ζωή. Δεν είναι ότι μπορείς να γίνεις DJ στα 20 επειδή θεωρείς πως είναι cool. Πρέπει να πιάνεσαι από αυτό.Να το αισθανεσαι. Να κλαις επειδή ακούς τον ρυθμό. Εγώ κλαίω όλη την ωρα” σημείωσε!

Στην συνέχεια πρόσθεσε για το γεγονός πως σε κάθε set του χορεύει παρά πολύ και έχει αρκετή ενέργεια στο Booth. ” Είμαι ένας άνθρωπος με πολύ ενέργεια. Μπορώ να είμαι DJ χωρίς ναρκωτικά “.

Πλεον και στην ηλικία των 47 έχει επικεντρωθεί περισσότερο στην οικογένεια του και όχι τόσο στην καριέρα του αφού είπε πως :” Η γυναίκα μου και η οικογένεια μου θέλει έμενα. Μου λέει πως δεν χρειάζεται να βγάλω περισσότερα χρήματα. Χρειάζονται εμενα ως πατέρα. Αυτό με βοηθάει για να μην συνεχίσω να προσπαθώ να είμαι επιτυχημένος γιατί πραγματικά το προσπαθώ τώρα πια. Είμαι anti -promoter και anti-internet.

Σίγουρα ο Ricardo Villalobos είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους techno DJs / Producers στον κόσμο και πιο αγαπητούς . Αυτή του η δήλωση είναι αναμενόμενο οτι θα προκαλέσει αντιδράσεις. Σίγουρα όμως κάποιες αλήθειες ειπώθηκαν που αρκετοί τόσα χρόνια δεν ελεγαν. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

Dance With Us:https://m.facebook.com/dancetoday.gr/

 

Comments

You may also like...