Στο Reworks Festival πρέπει να πας

Εδώ και 14 χρόνια η πόλη της Θεσσαλονίκης κάθε Σεπτέμβριο κινείται στους ρυθμούς του Reworks και γίνεται ένας από τους καλύτερους προορισμούς για τους fans της ηλεκτρονικής μουσικής.

Gepostet von Reworks Festival am Mittwoch, 5. September 2018

Το Reworks αποτελεί το μεγαλύτερο και καλύτερο electronic music Festival της Ελλάδας. Βρίσκεται μέσα στα top 10 Festivals της Ευρώπης για τον μήνα Σεπτέμβριο σύμφωνα με το Resident Advisor και δικαίως. Η επιτυχία του Reworks οφείλεται σε δύο ανθρώπους. Τους Αναστάσιος Διολατζής και Τάσος Ανθόπουλος.

Η σκληρή δουλεία, το πάθος και η αγάπη των δύο αυτών ανδρών απέφερε και αυτά τα αποτελέσματα. Η φιλοσοφία του Reworks επικεντρώνεται περισσότερο στην underground ηλεκτρονική μουσική και όχι στην mainstream commercial. Σε μια χώρα όπως η Ελλάδα που η τάση της πλειοψηφίας του κοινού είναι κάτι τελείως διαφορετικό σχετικά με τις μουσικές προτιμήσεις,το Reworks Festival καταφέρνει να ενώνει όλη την Ελλάδα λόγω της ηλεκτρονικής μουσικής κάθε χρόνο.

Το φετινό Reworks Line Up είναι εκπληκτικό αφού ξεπερνάει τους 50 καλλιτέχνες.Maceo Plex,Richie Hawtin,Nina Kraviz, Agoria και Blondish είναι μερικοί από τους καλλιτέχνες που θα βρίσκονται στο Reworks. Το Reworks ξεκινάει στις 20 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει 4 ημέρες μέχρι και τις 23.

To Reworks Festival έχει δημιουργήσει και το Reworks Agora. Ένα project που αφορά την συζήτηση για νέες ιδέες στον χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής ,τον πολιτισμό, την τεχνολογία, την ψηφιακή κουλτούρα και την πολιτιστική επιχειρηματικότητα. Ένας από τους καλεσμένους θα είναι και ο διευθύνων σύμβουλος της Ableton. Ένα πρόγραμμα παραγωγής ηλεκτρονικής μουσικής που χρησιμοποιούν σχεδόν όλοι οι DJs / Producers. Το Reworks Agora θα ξεκινήσει στις 16 Σεπτεμβρίου.

Μπορείτε να δείτε παρακάτω ολόκληρο το Line Up του Reworks Festival και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα !

Dance With Us:https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

Comments

You may also like...