Όλα όσα είδαμε στο virtual festival του Rework Connekt

Την προηγούμενη χρονιά το Reworks, ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ στην Ελλάδα, συμπλήρωσε 15 χρόνια και το γιόρτασε με ένα καταπληκτικό line up. Φέτος χρειάστηκε να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα και τα κατάφερε με μεγάλη επιτυχία, αφού παρουσίασε μια σειρά από πρωτότυπα virtual events.

https://www.instagram.com/p/CFsCIfLAdSb/?utm_source=ig_web_copy_link

Η virtual εκδόση του μεγάλου φεστιβάλ, που ονομάστηκε Reworks Connekt, διήρκησε δύο μέρες προβάλοντας διάφορες δράσεις όπως μουσικές εμφανίσεις, DJ Sets και συζητήσεις με τα highlights να αποτελούν τα DJ sets της Nina Kraviz στον Όλυμπο και του Patrice Baumel στο Ιερό των Μεγάλων Θεών στη Σαμοθράκη, όπως ακόμα και η συναυλία του And.id με τη Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Θεσσαλονίκης στο Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.


Ένα πλούσιο DJ set από την Nina Kraviz στο Όλυμπο ή το set του Patrice Baumel στη Σαμοθράκη είναι κάτι που βλέπουμε για πρώτη φορά στην Ελληνική dance σκηνή και σίγουρα αποτελεί η αρχή για τα επόμενα αντίστοιχα events. Όσο για τη συναυλία του And.id με τη ΣΟΔΘ δεν είναι κάτι καινούργιο για το Reworks, αφού έχει πραγματοποιήσει και σε προηγούμενες εκδόσεις παρόμοια events, παρ’ όλ’ αυτά απότελει σίγουρα ένα σημαντικό κομμάτι και για την πορεία του Έλληνα δημιουργού και για την ιστορία της Ελληνικής ηλεκτονική μουσικής.


Παρακολουθήσαμε επίσης τους Dubfire, Christian Loffler, KiNK, Laraaji κ.ά. είτε μέσα από τα προσωπικά τους studios, είτε σε ευφάνταστες τοποθεσίες, είτε υπό τη συνοδεία visuals από τον Minimalic Quantum. Το Reworks και φέτος έδωσε χώρο στην Ελληνική ηλεκτρονική σκήνη, αναδυκνείωντας νέους και μη καλλιτέχνες όπως Anastasio aka Ison, Danai Nielsen, Hior, Lou, Kolida Babo και Jay Glass Dubs.


Σίγουρα το Reworks Connekt είναι ένα virtual festival που χρειάζοταν το Ελληνικό και μη κοινό της ηλεκτρονικής σκηνής και σίγουρα αποτελεί φωτεινό παράδειγμα, από πολλές απόψεις, που θα έπρεπε να μελετήσουν πολλοί ενχώριοι διοργανωτές. Μπορείτε να (ξανά)ζήσετε την εμπειρία του Reworks στο link που θα βρείτε παρακάτω και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday_gr

Reworks Connekt:

https://www.youtube.com/user/reworksfest

Comments

You may also like...